Γνώρισε τις ρομποτικές σκούπες iRobot & κέρδισε μια από αυτές!

Περίληψη: Οι σκούπες του μέλλοντος ακούν στο όνομα iRobot! Έλα να τις γνωρίσεις από κοντά στο Public Golden Hall και στο Public Metro Mall και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις μια από αυτές!

Το Σάββατο 6/11 και την Κυριακή 7/11 (11:00-15:00) στο Public Golden Hall, αλλά και Παρασκευή 19/11 (17.00-21.00) και το Σάββατο 20/11 (11.00-15.00) στο Public Metro Mall, θα έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά αλλά και να δοκιμάσεις τις απίθανες ρομποτικές σκούπες της iRobot. Ανακάλυψε τα κορυφαία χαρακτηριστικά που σου προσφέρουν οι σκούπες του μέλλοντος και απόκτησε την iRobot σκούπα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου με έκπτωση έως 40%!

Και φυσικά μην χάσεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος στον φοβερό διαγωνισμό που θα τρέχει εκείνες τις ημέρες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκανάρεις το QR code που θα βρεις στον χώρο της εκδήλωσης για να μπεις αυτόματα στην κλήρωση* για μια iRobot Roomba Combo 113! Θα δοθούν 2 σκούπες δώρο – μια στο κατάστημα του Public Golden Hall και μια στο κατάστημα του Public Metro Mall.

Σε περιμένουμε!

*Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού.