Χειμώνας είναι: Cosy βραδιές με φίλους στο σπίτι!

Περίληψη: Το κρύο έξω σχεδόν επιβάλλει βραδιές στο σπίτι με την παρέα για ταινίες, άφθονο Netflix και επιτραπέζια. Έχουμε τους καλύτερους «βοηθούς» - κράτα σημειώσεις!

Μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, σκέφτεσαι κάτι καλύτερο -και πιο χαλαρωτικό- από τον καναπέ του σπιτιού σου και την κατάλληλη παρέα; Το κρύο έξω σχεδόν επιβάλλει χαλαρές βραδιές με φίλους στο σπίτι, για «μαραθώνιο» ταινιών, Netflix - ή μήπως να ξανανοίξετε τα αγαπημένα σας επιτραπέζια;

Αν ο προορισμός για μια τέτοια cosy βραδιά είναι το σπίτι σου, έχουμε τους καλύτερους «βοηθούς», για να προετοιμάσεις τον χώρο σου - κράτα σημειώσεις!

Πρώτο σου μέλημα η καθαρή ατμόσφαιρα, που σημαίνει ότι χρειάζεσαι έναν καλό αφυγραντήρα. Πώς να διαλέξεις τον καλύτερο; Δες εδώ αναλυτικά! Αρκετά μοντέλα διαθέτουν και ιονιστή, ο οποίος θα απαλλάξει εύκολα τον χώρο σου από μικροοργανισμούς και σωματίδια. Αν τώρα έχεις ήδη ένα αφυγραντήρα χωρίς ιονιστή, τότε μπορείς να προμηθευτείς μια ξεχωριστή συσκευή ιονισμού ή καθαρισμού αέρα!

Κεφάλαιο «ζεστασιά». Πέρα από την κεντρική θέρμανση, που δυστυχώς λείπει από πολλά σπίτι, για τους μικρότερους χώρους προτίμησε ένα αποδοτικό αερόθερμο, ενώ, για μεγαλύτερα δωμάτια, όπως το σαλόνι, πήγαινε σε έναν ισχυρό θερμοπομπό, που να καλύπτει με την απόδοσή του τα τετραγωνικά του χώρου σου.

Πάμε στην απέναντι πλευρά, που σημαίνει ότι είσαι καλεσμένος και όχι οικοδεσπότης. Ε, καλό είναι να μη φτάσεις με άδεια χέρια! Αν πηγαίνεις σε οικείο σπίτι, οπότε ξέρεις τις ανάγκες των φίλων σου, προτίμησε ένα διακοσμητικό, όπως ένα καλόγουστο ρολόι τοίχου, που να ταιριάζει με τον χώρο τους. Αν πρόκειται για οικοδέσποινα, τότε σίγουρα θα έχει αδυναμία στα είδη μακιγιάζ - άρα έχουμε ακόμα μία safe επιλογή. Αντίστοιχα, για τα αγόρια, ένα καλό άρωμα είναι πάντα καλοδεχούμενο. Φυσικά, αν δεν έχεις προλάβει, υπάρχουν τα all-time classic (και σωτήρια) κρασιά και γλυκά, που σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση στο «παρά πέντε». 

Και επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν αγοράσουν... ερευνούν, πάμε μια «βόλτα» από τις προτάσεις δώρων του public.gr, για να τα δούμε όλα οργανωμένα!