Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι: εξασφάλισε χώρο για τις... βουτιές σου!

Περίληψη: Χριστούγεννα στο εξωτερικό, Πάσχα με την οικογένεια, Πρωτομαγιά στη θάλασσα, τα “events” πολλά και οι...

Χριστούγεννα στο εξωτερικό, Πάσχα με την οικογένεια, Πρωτομαγιά στη θάλασσα, τα “events” πολλά και οι φωτογραφίες ακόμα περισσότερες. Γίνεται να μην απαθανατίσεις τις χαρούμενες οικογενειακές συγκεντρώσεις και τις αυθόρμητες εξορμήσεις με την παρέα; Τώρα, λοιπόν, φωτογραφίες, βίντεο και αμέτρητες selfies ήρθαν και γέμισαν τον σκληρό δίσκο του laptop σου. Όμως οι καλοκαιρινές διακοπές είναι προ των πυλών. Όλο και σε κάποιο νησί θα πας, όλο και κάποιο παιχνίδι θα θελήσεις να κατεβάσεις για να περάσεις την ώρα σου στο χωριό, όλο και κάποια lounge μουσική λίστα θα φτιάξεις για να συντροφεύεις τα καλοκαιρινά σου απογεύματα στη βεράντα. Πού θα τα αποθηκεύσεις όμως, αφού η μνήμη του είναι ήδη full; Μην ανησυχείς, εμείς σου έχουμε τη λύση και δεν είναι άλλη από έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Έτσι και θα εξασφαλίσεις χώρο στον υπολογιστή σου για νέες περιπέτειες και θα είσαι σίγουρος ότι τα παλιά σου αρχεία θα είναι προστατευμένα. Τα Public έχουν πετύχει τον ιδανικό συνδυασμό: υψηλές χωρητικότητες σε πολύ χαμηλές τιμές!Μια εξαιρετική επιλογή είναι ο εξωτερικός σκληρός δίσκος Intenso, με χωρητικότητα 1TB, compact διαστάσεις 2.5" και σε τιμή έκπληξη! Ο μοντέρνος, γρήγορος και εύχρηστος δίσκος Toshiba Basics με τεχνολογία USB 3.0 και χωρητικότητα 1TB σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει, ενώ ο μικρός και κομψός εξωτερικός σκληρός δίσκος της WD είναι η ιδανική επιλογή για σένα, που θες να πάρεις μαζί όλα σου τα αρχεία και στο ταξίδι.

Αν ζητάς ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα, οι ιδανικοί είναι ο Intenso Memory Case και ο WD Elements Portableτεράστια χωρητικότητα στα 2TB και θύρα USB 3.0, για να αποθηκεύεις τα αρχεία σου με εκπληκτική ταχύτητα!

Για σένα, που εκτός από τις επιδόσεις σημασία έχει και το design, ο εξωτερικός σκληρός δίσκος WD My Passport είναι η κατάλληλη επιλογή. Με μεταλλικά και ματ τελειώματα, άφθονο χώρο στα 4ΤΒ και σε τέσσερα διασκεδαστικά χρώματα για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο στιλ σου. Και σε περίπτωση που η multimedia βιβλιοθήκη σου είναι πολλών ΤΒ, έχεις τη δυνατότητα να παίξεις με τα χρώματα, αποθηκεύοντας όλα τα βίντεό σου στον κόκκινο, όλες τις φωτογραφίες σου στον μπλε δίσκο, τα σημαντικά αρχεία στον μαύρο κλπ.Για περισσότερες επιλογές σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, έλα στο κοντινότερο κατάστημα Public ή μπες στο public.gr!