Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής: Στον ρυθμό της με κορυφαίες προσφορές!

Περίληψη: «Αν η μουσική είναι η τροφή της αγάπης, παίξε κι άλλο», είχε πει ο κορυφαίος...

«Αν η μουσική είναι η τροφή της αγάπης, παίξε κι άλλο», είχε πει ο κορυφαίος άγγλος δραματουργός William Shakespeare, ενώ ο γερμανός φιλόσοφος Friedrich Nietzsche είχε δηλώσει ότι «χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος».

Η Ημέρα της Μουσικής άρχισε να γιορτάζεται στο Παρίσι το 1982 και τρία χρόνια αργότερα, το 1985, ο θεσμός εξαπλώθηκε έξω από τα γαλλικά σύνορα. Η Αθήνα, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 1985, ήταν η πρώτη εκτός Γαλλίας χώρα στην οποία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή της Μουσικής.

Μέσα σε λίγα χρόνια, η Ημέρα της Μουσικής, που συνήθως δίνει την έναρξη σε τριήμερο ή τετραήμερο εορτασμών για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, έφτασε να είναι ένας πραγματικός θεσμός, ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πολιτιστικό γεγονός που διεξάγεται σε περισσότερες από 22 χώρες: από την Ιρλανδία μέχρι το Καζακστάν και από τις Βαλτικές χώρες μέχρι την Κύπρο.

Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής: Στον ρυθμό της με κορυφαίες προσφορές!

Γειτονιές, πλατείες, πεζόδρομοι και πάρκα σε όλη την Ελλάδα θα πλημμυρίσουν με μελωδίες. Κρατήστε σημειώσεις: Aπό τις 21 έως τις 23 Ιουνίου, σε 48 πόλεις & περιοχές της Ελλάδας θα φιλοξενηθούν περίπου 380 δράσειςεργαστήρια και συναυλίες με περισσότερα από 300 σχήματα, 40 ορχήστρες και μουσικά σύνολα, 35 χορωδίες και 65 Djs σε περισσότερα από 270 σημεία εκδηλώσεων. Μπορείς να δεις το πλήρες πρόγραμμα εδώ!

Το Public συμμετέχει στη μεγάλη μουσική γιορτή με μια γενναιόδωρη προσφορά: Αγοράζεις 3 CD και πληρώνεις 2! Η προσφορά ισχύει για όλα τα CD - και τα παιδικά, για αγορές από τα καταστήματα.

Αν πάλι θέλεις να αγοράσεις τα αγαπημένα σου CD από την άνεση του σπιτιού σου, στο public.gr θα τα βρεις όλα με έκπτωση 30%. Έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για σένα:

When We All Fall Asleep, Where Do We Go? – Billie Eilish

Η 17χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια-στιχουργός, με τα εκατομμύρια views στο YouTube, κυκλοφόρησε το πρώτο της album και μετρά τρελές πωλήσεις από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. 14 τραγούδια μας βάζουν στον κόσμο της pop με έναν ιδιαίτερο και σκοτεινό τρόπο.

I Am Easy To Find – The National

Για αυτό το συγκρότημα τι να πούμε; Μια γλυκιά μελαγχολία «ντύνει» τα τραγούδια της indie rock μπάντας και κάθε φορά δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιο είναι το αγαπημένο μας. Ναι, αυτή στο εξώφυλλο είναι η Alicia Vikander!

Madame X – Madonna

Το 14ο album της βασίλισσας της pop είναι γεγονός με 13 νέα τραγούδια. Έχει ήδη αγγίξει την κορυφή σε 60 χώρες και έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές της 15ετίας!

Dark Side Of The Moon – Pink Floyd

Το αγγλικό συγκρότημα της ροκ σκηνής που ακούει στο όνομα Pink Floyd έχει χαρίσει στο κοινό τραγούδια για να σιγοτραγουδάει για πολλά, πολλά χρόνια, με έναν από τους καλύτερους δίσκους τους να είναι ο «Dark Side Of The Moon».

Both Directions At Once – John Coltrane

Σε jazz, τώρα, μονοπάτια θα σε πάει ο σαξοφωνίστας John Coltrane, ο οποίος κέρδισε πολλά βραβεία και το 2007 του απονεμήθηκε το βραβείο Pulitzer!

Τραγούδια ακατάλληλα – Γιάννης Πλούταρχος

20 νέα τραγούδια από το «καλό παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας θα σε ταξιδέψουν και θα σε μεταφέρουν σε έναν κόσμο γεμάτο δυνατά συναισθήματα!

Ο τεμπέλης δράκος και άλλες ιστορίες –Γιώργος Χατζηπιερής

12 τραγούδια και 3 ορχηστρικά, σε στίχους και μουσική του Γιώργου Χατζηπιερή,ερμηνεύουν αγαπημένες φωνές του ελληνικού κοινού και χαρίζουν στους μικρούς μας φίλους αξέχαστες μουσικές ιστορίες.

Όποια κι αν είναι η μουσική που ακούς, το 3 for 2 σε όλα τα CD, δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα!