Φέτος τις Απόκριες, το πρόσωπό σου γίνεται ο καλύτερος καμβάς!

Περίληψη: Οι Απόκριες έφτασαν! Η πιο τρελή και πολύχρωμη εποχή του χρόνου είναι επιτέλους εδώ και...

Οι Απόκριες έφτασαν! Η πιο τρελή και πολύχρωμη εποχή του χρόνου είναι επιτέλους εδώ και φέτος θα την γιορτάσουμε για τα καλά.

Μπορεί οι περισσότεροι να περιορίζουν τη μεταμφίεσή τους με στολές, όμως μικρά και μεγάλα παιδιά μπορούμε να εξαντλήσουμε τη δημιουργικοτητά μας μέσω του face painting, μετατρέποντας κάθε πρόσωπο σε… καμβά!

Πάμε να δούμε πώς! 

Βάλε χρώμα στο χαμόγελό σου

Ξεκίνα από τα βασικά: μια παλέτα είναι ό,τι χρειάζεσαι για να μεταμορφώσεις το πρόσωπό σου, «εκτοξεύοντας» την αποκριάτικη μεταμφίεσή σου! Το σετ Fantasy Make Up αποτελείται από 12 χρώματα 4 γραμμαρίων έκαστο, δύο μικρά πινέλα, σφουγγάρι και βιβλίο με προτάσεις και οδηγίες βήμα προς βήμα! Τα χρώματα αποσπώνται από την παλέτα για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία μπροστά στον καθρέφτη και άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση που τελειώσουν. Κόκκινο ή πορτοκαλί; Ροζ ή λιλά; Χρυσό ή ασημί; Μη χάνεις χρόνο, ξεκίνα να πειραματίζεσαι αμέσως!

Glitter: το απόλυτο must!

Μη μένεις στα χρώματα! Πρόσθεσε λάμψη στην εμφάνισή σου με μία μόνο κίνηση, χάρη στο glitter μεγάλων διαστάσεων PaintGlow! Έρχεται σε μορφή gel και σε βαζάκι των 3 γραμμαρίων και χαρίζει απευθείας εκπληκτικά αποτελέσματα. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και απόλυτα ασφαλές για χρήση στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ αφαιρείται πανεύκολα με νερό και σαπούνι – για να μη το... μετανιώσεις το επόμενο πρωί!

C:\Users\sir_p\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\4003755001410.Buchboys2011.jpg

Πάρε ιδέες!

Στέρεψε η φαντασία σου; Θέλεις από κάπου να εμπνευστείς; Ψάχνεις την τέλεια ιδέα face painting; Εδώ είσαι! Το βιβλίο Fantasy Make Up περιλαμβάνει 51 προτάσεις για τα αγόρια, που συνήθως τα βρίσκουν «σκούρα» στις μεταμφιέσεις. Δες με απλό τρόπο και ξεκάθαρα βήματα πώς θα μεταμορφωθείς, ώστε να κλέψεις εντυπώσεις σε πάρτι, γιορτές και (γιατί όχι;) παρελάσεις!

Χείλη που φωσφορίζουν στο σκοτάδι!

Πήρες ιδέες, γέμισες το πρόσωπό σου με χρώματα, άπλωσες και glitter για ακόμα περισσότερη λάμψη… Ήρθε η ώρα για το κερασάκι στην τούρτα: κάνε τα χείλη σου να φωσφορίζουν στο σκοτάδι! Το ειδικό κραγιόν έρχεται σε συσκευασία των 5 γραμμαρίων, διαθέτει glitter και προσφέρει έντονη λάμψη κάτω από black light! Απλώνεται πανεύκολα, είναι πλήρως ασφαλές και θα κρατήσει άνετα μέχρι το τέλος της βραδιάς!

C:\Users\sir_p\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\5060467401333.A1015Z37-2-UV-Shake-Me-Up-Candy-Pink.jpg

Ό,τι χρειαστείς είναι εδώ!

Τα παραπάνω δεν ήταν παρά μερικές απλές προτάσεις! Το face painting δεν έχει όρια και φέτος τις Απόκριες είναι η ευκαιρία να κάνεις όλα όσα ονειρεύτηκες τα προηγούμενα χρόνια.

Βρες στο public.gr τα κατάλληλα αξεσουάρ και ετοιμάσου!