Φεύγεις διακοπές; Αδιάβροχη θήκη να πάρεις!

Περίληψη: Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά… βάλε μουσική, κάνε βουτιές, παίξε τα αγαπημένα σου σπορ και ζήσε...

Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά… βάλε μουσική, κάνε βουτιές, παίξε τα αγαπημένα σου σπορ και ζήσε έντονα την κάθε στιγμή. Η σεζόν επιτάσσει παιχνιδιάρικη διάθεση και τα gadget σου μπορούν κι αυτά να ακολουθήσουν την ίδια φιλοσοφία.

Στο Public θα βρεις καλοκαιρινά αξεσουάρ για κάθε γούστο, που θα γεμίσουν τις διακοπές σου με ασταμάτητη διασκέδαση.

Όσο θα είσαι στο beach bar, τη μουσική αναλαμβάνει ο DJ και εσύ απλά αράζεις στην ξαπλώστρα σου. Όταν όμως χαλαρώνεις στο μπαλκόνι σου ή σε κάποια ερημική παραλία, γίνει εσύ ο DJ της παρέας με ένα ασύρματο ηχείο.

Ανέβασε την ένταση με το JBL Charge 4, που με το μπλε και το γαλάζιο του χρώμα ταιριάζει «γάντι» με τα καταγάλανα ελληνικά νερά. Πρόσεχε, μόνο, αν επιλέξεις το γκρι χρώμα, μη το χάσεις ανάμεσα στα χαλίκια. Από το νερό, πάντως, δεν πρόκειται να το χάσεις, καθώς το Charge 4 είναι αδιάβροχο. Για ακόμα πιο εύκολη διασκέδαση πετάς στο backpack το JBL Mini Go 2, που, με τέτοιο μέγεθος, ξεχνάς ότι το έχεις μαζίσου.

Το ίδιο μικρό και φορητό είναι και το Sony ΧΒ12, που είναι κι αυτό αδιάβροχο. Όταν μπορείς να το βρεις στα χρώματα του ουρανού ή του πυροκόκκινου ηλιοβασιλέματος ξέρεις σίγουρα ότι είναι ιδανικό αξεσουάρ για το καλοκαίρι σου. Ακόμα κι αν αυτό σε βρει να κάνεις πεζοπορία σε κάποιο βουνό, το Sony XB12 θα ταιριάξει και μέσα στην καταπράσινη φύση.

Αν, τελικά, όντως καταλήξεις να κάνεις πεζοπορία τότε θα χρειαστείς και ένα activity tracker να καταγράψεις την διαδρομή σου. Το Xiaomi Mi Band 3 είναι μια πολύ αξιόπιστη λύση και θα βρεις για αυτό και πολλά διαφορετικά λουράκια. Για την τέλεια πληροφόρηση, όμως, τα Garmin Forerunner 45 και Forerunner 45S δεν έχουν αντίπαλο. Με ενσωματωμένο GPS και πολλά προφίλ γυμναστικής, θα καταγράψουν κάθε σου κίνηση. Εκτός από τα κλασικό λευκό και μαύρο, μπορείς τα επιλέξεις και σε καυτό κόκκινο χρώμα αλλά και μωβ χρώμα.

Για να κάνεις κάθε σου άσκηση ευκολότερη, φρόντισε μόνο να μην ξεχάσεις τα ακουστικά σου. Ακόμα κι αν η αγαπημένη σου άσκηση είναι το κολύμπι, δεν χρειάζεται να αποχωριστείς την αγαπημένη σου workout playlist, καθώς τα ασύρματα JBL Endurance Sprint είναι αδιάβροχα.

Αν πάλι έχεις τα Apple AirPods, χρειάζεσαι την αδιάβροχη θήκη Catalyst. Μπορεί η Apple να είναι «ξεροκέφαλη» και να βγάζει τα AirPods μόνο σε λευκό χρώμα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορείς εσύ να τους δώσεις χαρακτήρα. Η αδιάβροχη θήκη Catalyst μπορεί να δώσει μια μπλε ή γκρι πινελιά στα ακουστικά σου. Αν, όμως, προτιμάς να μείνεις στα κλασικά, το άσπρο είναι ο ιδανικός σύντροφος για να αποφύγουν τα AirPods τα ατυχήματα στην παραλία.

Για έξτρα προστασία βάλε όλα σου τα πράγματα σε μια αδιάβροχη τσάντα Seawag και δεν έχεις να ανησυχείς πια για το νερό. Το μόνο που θα σε προβληματίσει είναι σε τι χρώμα να την επιλέξεις, αφού μπορείς να την βρεις σε δύο συνδυασμούς άσπρου και μαύρου, αλλά και μαύρου με ροζ ή μπλε λεπτομέρειες.

Όταν φτάσει η ώραγια τη βουτιά, όμως, όλα τα gadget μένουν στην παραλία, σωστά; Όχι απαραίτητα, αφού με την κατάλληλη θήκη βτο κινητό σου μπορεί να σε συντροφεύει ακόμα και μέσα στο νερό. Η αδιάβροχη θήκη SBS σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς το smartphone σου ακόμα και μέσα στο νερό.

Διάλεξε μεταξύ κόκκινου, μπλε ή μαύρου χρώματος και τράβα παιχνιδιάρικες φωτογραφίες στη θάλασσα. Αν χρειαστείς να φορτίσεις το κινητό σου on the go, τότε οι αδιάβροχες θήκες SBS έχουν ένα πολύ χρήσιμο πακέτο για σένα. Μαζί με τη θήκη σε κόκκινο, μαύρο και λευκό θα πάρεις και ένα powerbank με 10000mAh μπαταρία, για να μη μείνουν ποτέ τα gadget σου από ενέργεια.

Μόνο εσύ μπορεί να... μείνεις από ενέργεια αυτό το καλοκαίρι! Θυσίασε, όμως, λίγο ύπνο για να κάνεις κάθε στιγμή του μοναδική. Δώσε τον δικό σου χαρακτήρα στις φετινές διακοπές και άσε την καθημερινότητα για το φθινόπωρο!