Fidget Spinners: Άλλα κόλπα για αρχάριους και expert spinners!

Περίληψη: Τα Fidget Spinners είναι εδώ για να μείνουν! Δεν είναι μια τρέλα της στιγμής, μα...

Τα Fidget Spinners είναι εδώ για να μείνουν! Δεν είναι μια τρέλα της στιγμής, μα ένα παιχνίδι που θα έχουμε στα χέρια μας και στις τσέπες μας για χρόνια! Αν θες να κάνεις κι εσύ κάτι περισσότερο από το να το βλέπεις να γυρνάει, μάθε νέα κόλπα και βελτίωσε το συγχρονισμό και την ισορροπία σου, το συντονισμό ματιού-χεριού, και, γιατί όχι, εντυπωσίασε τους φίλους σου αλλά και όσους σε βλέπουν! Έχουμε βρει τα πιο ψαγμένα κόλπα και στα παρουσιάζουμε:

"Κάμπριο"

Το πρώτο και πιο απλό κόλπο που θα μάθεις. Καθώς κρατάς το spinner με τον αντίχειρα (από πάνω) και τον μέσο, απλά σηκώνεις τον αντίχειρα! Ισορρόπησε το spinner στον μέσο και κράτα το σε περιστροφή όσο περισσότερο μπορείς.

"Μπρος-πίσω"

Ξεκινάς όπως πριν, αλλά δεν σηκώνεις κανένα δάχτυλο. Ενώ το spinner περιστρέφεται, το πετάς από το δεξί στο αριστερό χέρι, και το ξαναπιάνεις με αντίχειρα-μέσο, προσπαθώντας να μη σταματήσει.

"Sonic"

Πιάνεις το spinner από το λοβό με τον αντίχειρα και τον δείκτη και το πετάς στον αέρα, δίνοντάς του περιστροφή. Με το άλλο χέρι, πιάνεις το κέντρο με δείκτη-μέσο και προσπαθείς να συνεχίσει να γυρίζει!

"Reverse Sonic"

Το ίδιο με πριν, αλλά το πιάνεις με το ίδιο χέρι με αυτό που το πέταξες.

"Bulldozer"

Ξεκινάς με το spinner στον αντίχειρα και τον μέσο, με τον αντίχειρα από κάτω. Σηκώνεις τα άλλα δάχτυλα από πάνω, και προσπαθείς να κρατήσεις το spinner περιστρεφόμενο στον αντίχειρα, καθώς γέρνεις όλο το χέρι προς τα κάτω.

"Αλλαγή πολικότητας"

Έχεις το spinner στα χέρια σου και περιστρέφεται οριζόντια. Το πετάς στον αέρα, δίνοντάς του λίγη γωνία, ώστε να προσγειωθεί και να το πιάσεις, έχοντας κάνει "τούμπα" στον αέρα, και προφανώς χωρίς να το σταματήσεις.

"Βατραχάκι"

Ξεκίνα με το "κάμπριο" και, μόλις έχει σταθεροποιηθεί, πέτα το spinner ελαφρά και άλλαξε δάχτυλο. Μόλις εξοικειωθείς, προσπάθησε να καταφέρεις να το πετάς από το ένα δάκχτυλο στο άλλο, περνώντας το από όλα τα δάχτυλα του χεριού.

"Μονό χέρι"

Ξεκινάς και πάλι από το "κάμπριο" και το πετάς στον αέρα, αλλά αυτή τη φορά προσπαθείς να προσγειωθεί το spinner στο πάνω μέρος του χεριού σου. Έπειτα, το ξαναπετάς και το επιστρέφεις στο δάχτυλο από όπου ξεκίνησες.

"Διπλό χέρι"

Προσπαθείς να κάνεις το ίδιο με πριν, δύο φορές συνεχόμενα, χωρίς να σταματήσει να γυρνάει το spinner! Η δυσκολία είναι στο ότι, με κάθε αλλαγή, το spinner χάνει λίγη από την ενέργειά του.

"Sawtooth"

Έχοντας εξασκηθεί στα βατραχάκια, ξεκίνα από το δείκτη και πέρνα το spinner σε όλα τα δάχτυλα με τη σειρά, μέχρι να φτάσεις στο μικρό. Από εκεί, πετάς το spinner και προσπαθείς να το πιάσεις με το δείκτη. Μόλις φτάσεις εκεί, επαναλαμβάνεις βατραχάκια μέχρι το μικρό δάχτυλο και επαναλαμβάνεις! Για να γίνεις κι εσύ expert spinner, έλα στα Public από 2 Ιουνίου, για να βρεις spinners με άψογη ποιότητα κατασκευής και επαγγελματικά ρουλεμάν, για ατελείωτο spinning!