Νέο περιεχόμενο για το Champions League στο FIFA 19!

Περίληψη: Το FIFA 19 γιορτάζει την έναρξη της επόμενης φάσης του UEFA Champions League και υποδέχεται...

Το FIFA 19 γιορτάζει την έναρξη της επόμενης φάσης του UEFA Champions League και υποδέχεται νέο περιεχόμενο.

Συγκεκριμένα, η ΕΑ ανακοίνωσε νέο cover art για τον τίτλο, με τους διεκδικητές του τροπαίου Neymar Jr., Kevin De Bruyne και Paulo Dybala να κοσμούν το σχετικό διαφημιστικό υλικό του παιχνιδιού.

Ακόμη, όσοι αγοράσουν από εδώ και στο εξής το FIFA 19 θα μπορούν να ξεκινήσουν το FIFA Ultimate Team Mode με έναν από αυτούς σε 10μηνο δανεισμό, ενώ θα έχουν και πρόσβαση σε θεματικό περιεχόμενο από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων.

Οι Champions και Ultimate Editions του παιχνιδιού σε PC, PS4 και Xbox One θα δεχτούν σύντομα ενημερώσεις με νέο περιεχόμενο, όπως Jumbo Premium FUT Pack, Cristiano Ronaldo και Neymar Jr. Load items, special edition FUT Kits και αρκετά ακόμη.

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα είναι και τα στατιστικά που ανακοίνωσε η ΕΑ για τοτελευταίο της παιχνίδι. Συγκεκριμένα, πάνω από 55 εκατομμύρια αγώνες Champions League έχουν διεξαχθεί στο FIFA 19 σεπάνω από 180 χώρες.

Τέλος, το FIFA 19 αναδείχτηκε και το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις σε έκδοση για κονσόλες στην Ευρώπη για όλο το 2018!

Αποκτήστε τώρα το FIFA 19 σε όλες τις εκδόσεις και όλα τα πακέτα της αγοράς, στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr.