Εντείνεται η φημολογία για το Xbox One S All-Digital Edition χωρίς drive!

Περίληψη: H φήμη πως η Microsoft εργάζεται για να ρίξει στην κυκλοφορία ένα Xbox One S...

H φήμη πως η Microsoft εργάζεται για να ρίξει στην κυκλοφορία ένα Xbox One S χωρίς drive και δυνατότητα χρήσης παιχνιδιών στην κλασική μορφή Blu-ray δίσκου υπάρχει εδώ και μήνες, αλλά φαίνεται πως τελευταία φουντώνει εκ νέου.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η κονσόλα που είχε κωδική ονομασία Xbox Maverick θα κυκλοφορήσει ως box One S All-Digital Edition κάποια στιγμή μέσα στον Μάιο, ενώ οι προ-παραγγελίες θα αρχίσουν στα μέσα Απριλίου.

Η Microsoft φαίνεται να στοχεύει σε παγκόσμιο λανσάρισμα και, όπως φαίνεται, θα προσφέρει μια κονσόλα σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, αλλά με σαφέστατο περιορισμό, αφού ο χρήστης θα μπορεί μόνο να αγοράζει τα παιχνίδια του ψηφιακά, μέσω του Xbox Store.

Στόχος της εταιρείας είναι να εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία της υπηρεσία Xbox Game Pass και του Xbox Live Gold (και ίσως και του επερχόμενου Project xCloud) και να απευθυνθεί σε όσους επιθυμούν να παίζουν χωρίς δισκάκια.

Εξωτερικά δεν αναμένουμε ιδιαίτερες αλλαγές από τις κλασικές εκδόσεις Xbox One S, πέραν της απουσίας του slot.

Βρείτε την πληρέστερη γκάμα κονσολών Xbox One στα καταστήματα Public και στο public.gr, καθώς και την πληρέστερη γκάμα παιχνιδιών Xbox One.