Final Fantasy VIII: Έρχεται η remastered έκδοση σε κονσόλες και PC

Περίληψη: Έχουν περάσει κιόλας 20 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του Final Fantasy VIII για το...

Έχουν περάσει κιόλας 20 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του Final Fantasy VIII για το original PlayStation. Από τότε ο χώρος του gaming έχει αλλάξει σημαντικά, αλλά η σειρά Final Fantasy παραμένει, μέχρι και σήμερα, μία από τις αγαπημένες για πολλούς gamer ανά τον κόσμο.

Με αφορμή, λοιπόν, τα 20 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία, η Square Enix αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει το Final Fantasy 8 σε remastered έκδοση.

Η πρώτη ανακοίνωση είχε γίνει τον Ιούνιο, όταν η εταιρία έκανε για πρώτη φορά γνωστό πως το Final Fantasy VIII θα κυκλοφορήσει ξανά μέσα στο 2019, για όλες τις πλατφόρμες. Τώρα όμως η Square Enix επιβεβαίωσε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Έτσι, στις 3 Σεπτεμβρίου θα μπορείς να αποκτήσεις το Final Fantasy VIII Remastered για PC, PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch.

Μια και το παιχνίδι είναι remaster έκδοση, το περιεχόμενο και η ιστορία δεν έχει αλλάξει καθόλου από τον original τίτλο. Αυτό που έχει αλλάξει είναι η υποστήριξη για wide screen οθόνες, για να μπορείς να παίζει άνετα το παιχνίδι σε μια σύγχρονη τηλεόραση, ενώ θα μπορείς να κάνεις τις σκηνές να τρέχουν έως και με τριπλάσια ταχύτητα σε σχέση με το αρχικό παιχνίδι. Τα γραφικά έχουν υποστεί κι αυτά ένα... «ρετούς», για να δείχνουν ακόμα καλύτερα απ' ό,τι 20 χρόνια πριν.

Το release trailer δόθηκε στη δημοσιότητα από την Square Enix κατά τη διάρκεια της έκθεσης Gamescom 2019, στην οποία είμαστε παρόντες.

Mείνε συντονισμένος στο Public blog,για να μάθεις όλα τα τελευταία νέα από το χώρο του gaming!