Keep it fit: Tips για δώρα σε sport κορίτσια!

Περίληψη: Με έναυσμα την ημέρα της γυναίκας κάνε τη ζωή σου πιο fit με δώρα fitness από το Public Marketplace. Ή κάνε το ίδιο δώρο στις σημαντικότερες γυναίκες της ζωής σου.

Η ημέρα της γυναίκας δεν αργεί να έρθει. Στις 8 Μαρτίου δείχνουμε λίγο παραπάνω την εκτίμησή μας στο γυναικείο φύλλο και σε όσα το γυναικείο κίνημα έχει προσφέρει στη σημερινή κοινωνία. Η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να κάνεις ένα δώρο στη μητέρα, την αδερφή, τη γιαγιά ή την κολλητή σου ή, γιατί όχι, και στον ίδιο σου τον εαυτό. Οι ιδέες πολλές, αλλά, σε αυτό το άρθρο θα δούμε τις καλύτερες για μία πιο fit ζωή.

Για να γίνει κάποιος πιο fit το πρώτο βήμα είναι να κάνει… το πρώτο βήμα. Γι’ αυτό και ένα τέλειο δώρο για κάποιον που γυμνάζεται είναι ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Μαζί με τα παπούτσια χρειάζονται και τα ανάλογα αθλητικά ρούχα για να ολοκληρωθεί το fitness στυλ. Για να έχει αποτέλεσμα η οποιαδήποτε άσκηση θα πρέπει και η διατροφή να είναι η κατάλληλη. Δώσε στον οργανισμό ό,τι χρειάζεται με βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής.

Και αφού όλα είναι τώρα έτοιμα, από το στυλ μέχρι και την ενέργεια του οργανισμού, ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν οι ασκήσεις. Μην φανταστείς ότι πρέπει να τρέχεις στα γυμναστήρια ή στην εξοχή για να γίνεις fit, το σπίτι σου μπορεί να γίνει το καλύτερο γυμναστήριο. Εξόπλισέ το με έναν διάδρομο, ένα ελλειπτικό, ένα ποδήλατο ή ένα stepper και έχεις καλύψει όλες σου τις ανάγκες για αερόβια γυμναστική.

Ανακάλυψε όλα τα fit δώρα στο Marketplace του Public. Βιάσου μόνο γιατί η παγκόσμια μέρα της γυναίκας είναι σχεδόν εδώ. Έχεις περίπου μία εβδομάδα (και κάτι) για να βρεις το τέλειο δώρο για την ημέρα, η οποία μην ξεχνάς ότι φέτος «πέφτει» Κυριακή, άρα δεν μπορείς να το αφήσεις για την τελευταία στιγμή. Μπες λοιπόν στο Public Marketplace, από σήμερα κιόλας.