Fleksy virtual keyboard: Level up με ψηφιακή βοηθό και mini apps!

Περίληψη: Μπορεί να είσαι από εκείνους που έχουν βολευτεί με το εκάστοτε εργοστασιακό virtual keyboard του...

Μπορεί να είσαι από εκείνους που έχουν βολευτεί με το εκάστοτε εργοστασιακό virtual keyboard του iOS ή του Android, όμως για πολύ κόσμο η εγκατάσταση ενός 3rd party virtual keyboard είναι η πρώτη κίνηση κάθε φορά που πιάνουν στα χέρια τους νέο smartphone.  

Ανάμεσα στις ανερχόμενες εφαρμογές αυτού του είδους ανήκει και το Fleksy, το οποίο, μετά την πρόσφατη αναβάθμιση, έγινε ακόμα καλύτερο, αποκτώντας mini-apps και τη δική του ψηφιακή βοηθό.

Με την προσθήκη των mini-apps ή Fleksyapps, όπως τα ονομάζουν, μπορείς μέσα από το περιβάλλον του Fleksy να ανοίξεις μια καρτέλα κάποιας άλλης εφαρμογής, για να πραγματοποιήσεις κάποια αναζήτηση – για παράδειγμα να βρεις ένα εστιατόριο, ένα βίντεο στο YouTube, ένα GIF ή ένα τραγούδι στο Spotify – και να την μοιραστείς απευθείας χωρίς να πρέπει να βγεις από το περιβάλλον του πληκτρολογίου.

Αυτή τη στιγμή Fleksyapps υπάρχουν για πολλές δημοφιλείς εφαρμογές και υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων τα Paypal, Uber, TripAdvisor, Spotify, Amazon, Vimeo, Yelp, YouTube και Spotify, όμως η λίστα αυτή θα μεγαλώσει μόλις ξεκινήσει να λειτουργεί το Flexyappstore, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα σε όσους developers το επιθυμούν να δημιουργήσουν Flexyapps για τις δικές τους εφαρμογές και υπηρεσίες.

https://youtu.be/MHOHRcBJLmQ

Παράλληλα, το Fleksy απέκτησε και τη δική του ψηφιακή βοηθό, την Flexynext – η οποία προτείνει αυτόματα χρήσιμες πληροφορίες βάσει όσων πληκτρολογείς, με τις προτάσεις να δημιουργούνται τοπικά σε επίπεδο συσκευής χωρίς να υπάρχει αποστολή δεδομένων σε servers της εταιρείας.

Αν θέλεις και εσύ να δοκιμάσεις το Fleksy, μπορείς να το κατεβάσεις είτε για Android, είτε για iOS.