Florence + the Machine: Γνωρίστε το συγκρότημα – φαινόμενο!

Περίληψη: Από τις πιο πολυ συζητημένες συναυλίες των τελευταίων χρόνων, είναι αυτές των Florence and the...

Από τις πιο πολυ συζητημένες συναυλίες των τελευταίων χρόνων, είναι αυτές των Florence and the Machine, για τις οποίες ανυπομονούμε να έρθει ο Σεπτέμβριος. Δεν είναι μία, δεν είναι δύο, αλλά τρεις και είναι ήδη sold out. Οι φανς της, αλλά και όσοι ήθελαν να απολαύσουν live τα τραγούδια της, «στήθηκαν» σε διαδικτυακές ουρές για ένα εισιτήριο και έδειξαν πόσο πολύ περίμεναν να έρθουν στη χώρα μας. Το αγγλικό indie rock συγκρότημα έχει ξεχωρίσει χάρη στη μοναδική φωνή της Florence με τα χαρακτηριστικά κόκκινα μαλλιά (τα οποία βάφει από τα εννιά της!) και τη boho, ρομαντική και αέρινη παρουσία της.

Με μουσική και στίχους, βγαλμένα σαν από σύγχρονο παραμύθι (ίσως πιο σκοτεινό και δραματικό), το συγκρότημα έχει μια δεκάχρονη μουσική πορεία που αξίζει να μάθεις.

Πάμε πίσω, λοιπόν, στο 2009, χρονιά που κυκλοφόρησε το πρώτο τους studio album με τίτλο «Lungs» και σε αυτό περιλαμβάνονταν τραγούδια όπως τα: You' ve Got The Love, Dog Days Are Over και Cosmic Love! Το album «σκαρφάλωσε» στην κορυφή των μουσικών charts και συμπεριλήφθηκε σε αυτά με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2009 και το 2010. Στις 16 Αυγούστου περιμένουμε την ειδική έκδοση του «Lungs»για την επέτειο των 10 χρόνων από την κυκλοφορία του!

Το 2011, κυκλοφορεί το δεύτερότους album, το «Ceremonials»και μας δίνει κι άλλους λόγους να αγαπήσουμε αυτή τη νεραϊδένια φωνή και αυτοί είναι τραγούδια όπως τα Shake It Out, Never Let Me Go, Spectrumκαι What The Water Gave Me.

Ακολουθεί, το 2015, το τρίτο album, το «How Big, How Blue, How Beautiful» με έντονες folk, blues και gospel επιρροές και προσθέτει στη λίστα με τα αγαπημένα μας τα Ship To Wreck και το What Kind Of Man. Επίσης, αυτό το album έφερε στο συγκρότημα πέντε υποψηφιότητες για Grammy.

Σχεδόν πριν ένα χρόνο, κυκλοφόρησε και το τέταρτο album τους, με τίτλο «High As Hope». Το Hunger που είναι ένα από τα τραγούδια του album, ξεκίνησε σαν ποίημα της Florence για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε στα 17 της και κατέληξε να είναι ένας ύμνος στη φύση της ανθρώπινης επιθυμίας. Αν θέλεις να έχεις κάτι μοναδικό στη συλλογή σου, δες το «High As Hope Box Set» γεμάτο με την αύρα της Florence!

Η Florence εμπνέεται από τους καλλιτέχνες της Αναγέννησης και, όπως έχει δηλώσει, «εμείς, οι σύγχρονοι άνθρωποι, ασχολούμαστε με τα ίδια θέματα με αυτούς, θέματα όπως η αγάπη, ο θάνατος, ο χρόνος, ο πόνος, ο παράδεισος και η κόλαση». Και όλα αυτά αγγίζουν με ένα ξεχωριστό τρόπο την καρδιά μας, όπως και τα τραγούδια της.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για όποια μουσική (ή και όχι) εκδήλωση που «τρέχει», τσέκαρε το Public Tickets!