2 χρόνια Public Marketplace: Κέρδισε το κορυφαίο παιδικό κάθισμα Britax KidFix² R!
 

britax contest


Εδώ και 2 χρόνια το Public Marketplace εμπλουτίζει τις επιλογές μας στις ηλεκτρονικές αγορές, φέρνοντας στην αγαπημένη μας πλατφόρμα, το public.gr, χιλιάδες νέα προϊόντα! Αυτές τις μέρες το Public Marketplace έχει... γενέθλια και δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εορτασμοί.

Τι πάει πάντα χέρι-χέρι με τη γιορτή; Τα δώρα φυσικά! Μόνο που, για ακόμα μία φορά, τα δώρα θα σου τα κάνουμε εμείς. Οι διαγωνισμοί, λοιπόν, συνεχίζονται με το κορυφαίο παιδικό κάθισμα Britax KidFix² R!

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και νικητής είναι ο Δημήτρης Μπεθάνης

concent


Back to the specs! Αν έχεις μικρά παιδιά, τότε σίγουρα έχεις ήδη παιδικό κάθισμα για το αυτοκίνητο. Ακόμα κι έτσι, όμως, σε ενδιαφέρει σίγουρα το Britax KidFix² R Fire Red. Γιατί; Επειδή θα μπορείς να το αξιοποιείς για πολλά χρόνια ακόμα. Το μοναδικό κάθισμα της Britax είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα από ηλικίες 3,5 ως και 12 ετών! Όταν, λοιπόν, το παιδί μεγαλώσει και ξεπεράσει το 1,35 μέτρο σε ύψος, η πλάτη μπορεί να αφαιρεθεί πλήρως και να χρησιμοποιηθεί μόνο το κάθισμα.

Επιπλέον το κάθισμα της Britax εξοπλίζεται με το SecureGuard, χαρακτηριστικό που εξασφαλίζει ότι το παιδί θα είναι πάντα απόλυτα ασφαλισμένο. Χάρη στο SecureGuard κλιπ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως κάνει κινήσεις που θα το αφήσουν εκτεθειμένο σε ενδεχόμενο απότομο φρενάρισμα ή ατύχημα. Το κλιπ κρατά τη ζώνη τοποθετημένη στο σωστό σημείο ανά πάσα στιγμή και έτσι προστατεύει το παιδί στον μέγιστο βαθμό!

Το Britax KidFix2 R Fire Red είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε για την ασφάλεια του παιδιού σας στο αυτοκίνητο. Βρείτε ακόμα περισσότερες επιλογές στο Public Marketplace!