Φέτος κάθε campistas πάει Public - Κέρδισε μια ευρύχωρη σκηνή 4 ατόμων!
 

campistas contest


Εδώ και 2 χρόνια το Public Marketplace εμπλουτίζει τις επιλογές μας στις ηλεκτρονικές αγορές, φέρνοντας στην αγαπημένη μας πλατφόρμα, το public.gr, χιλιάδες νέα προϊόντα! Αυτή την εποχή, όπως κάθε καλοκαίρι, φροντίζει να μας εξοπλίζει με όσα θα κάνουν το καλοκαίρι μας αξέχαστο. 

Και φέτος πάμε camping! Πριν δούμε τον δεκάλογο του σωστού campista, ξεκινάμε με ένα πολύ δυνατό δώρο: Την ευρύχωρη και πολύ ανθεκτική σκηνή 4 ατόμων Oztrail Tasman αξίας 125€.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και η νικήτρια είναι:

Μαρία Λάκκου

concent


Πίσω στον δεκάλογο του σωστού campista! 

campistas 1


Θα ξεκινήσουμε από το βασικότερο κομμάτι της διαμονής, δηλαδή τη σκηνή. Η επιλογή της κατάλληλης θα εξαρτηθεί κυρίως από το πόσα άτομα θες να χωρέσουν σε αυτή. Για μέχρι 2 άτομα η σκηνή camping Oztrail Festival είναι ό,τι πρέπει, καθώς προσφέρει αδιαβροχοποίησηηλιοπροστασία UPF50+ και μεγάλα ανοίγματα για θέα και δροσιά. Για μεγαλύτερη παρέα ή οικογένεια επίλεξε τη σκηνή 5 Ατόμων Vango Skye 500. Αφού, λοιπόν, καταλήξεις στη σκηνή, πρέπει να την εξοπλίσεις. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι είναι το υπέρδιπλο στρώμα και τα φουσκωτά μαξιλάρια της Bestway. 

campistas 2


Αφού, λοιπόν, καλύψεις τις βασικές ανάγκες για το camping, καιρός να φέρεις λίγη παραπάνω άνεση στις διακοπές σου. Χαλάρωσε στην πτυσσόμενη πολυθρόνα Oztrail Resort και κράτα δίπλα σου ό,τι χρειάζεσαι χάρη στο πτυσσόμενο τραπέζι Oztrail Classic Table. Μην ξεχάσεις και τον επαναφορτιζόμενο φακό σκηνής Vango Gal, για να μπορείς να έχεις φως όποτε το χρειάζεσαι ως αργά το βράδυ! Επίπλωσε τη σκηνή σου και με το Ντουλάπι - Κομοδίνο Outwell Cayon, έτσι ώστε να κρατήσεις τα πάντα οργανωμένα.

campistas 3


Πριν φύγεις για camping, σιγουρέψου πως δεν λείπουν από τις αποσκευές σου μερικά πολύ χρήσιμα αξεσουάρ: Κράτησε δροσερά και φρέσκα τα τρόφιμα που θα πάρεις μαζί σου στην παραλία με το ισοθερμικό ψυγείο 45,6 λίτρων της Igloo. Κράτα πάντα κοντά σου και κρύο νερό, με το ανοξείδωτο θερμός κενού αέρα Michelino. Από τον εξοπλισμό σου δεν πρέπει να λείπει και ένα φαρμακείο με όλα τα βασικά είδη πρώτων βοηθειών. Για να μην κουβαλάς τα πάντα… χύμα, πάρε μαζί σου τα απαραίτητα σε κάθε εξόρμηση, με την τσάντα πλάτης-ταξιδίου Oztrail Quest 65.

Είτε είσαι έμπειρος κατασκηνωτής, είτε πρωτάρης, όλα τα απαραίτητα τα βρίσκεις στο public.gr!