Πόσο καλά γνωρίζεις τις ιστορίες του Μπανσέρους; Απάντησε στο quiz και κέρδισε μεγάλα δώρα!

 

klouz 1


Το Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο παρουσιάζουν τον Γίργκεν Μπανσέρους σε ζωντανή μετάδοση στη σελίδα του Public στο Facebook με αφορμή την πρώτη ελληνική περιπέτεια του Ντετέκτιβ Κλουζ στο νέο του βιβλίο «Η μύτη της θεάς», την Πέμπτη 21/5 στις 17.00. Πρόκειται για το 28ο βιβλίο της σειράς, το οποίο για πρώτη φορά διαδραματίζεται στην Ελλάδα!

 

klouz 2


Όλοι οι ντετέκτιβ του κόσμου ονειρεύονται μία φορά τουλάχιστον στη ζωή τους να δουλέψουν στο Λονδίνο, στο Παρίσι ή στη Νέα Υόρκη. Στους δρόμους αυτών των πόλεων το κακό παραμονεύει σε κάθε γωνιά. Ένας επαγγελματίας, όπως o Κλουζ, θα είχε εκεί δουλειές με φούντες. Αλλά πώς ήρθαν τα πράγματα και βρέθηκε να κυνηγάει παρανόμους στην Αθήνα; Σε μια πόλη όπου δεν μπορεί να διαβάσει ούτε τις πινακίδες με τα ονόματα των δρόμων; 

Όλα αυτά θα απαντηθούν την Πέμπτη 21/5! Μέχρι τότε, όμως, τι θα λέγατε για ένα quiz; Πόσο καλά γνωρίζετε τις ιστορίες του Γίργκεν Μπανσέρους; Απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις και κερδίστε πλούσια δώρα10 παιδιά θα κερδίσουν συλλεκτικά δώρα – αναμνηστικά του Ντετέκτιβ Κλουζ3 παιδιά θα κερδίσουν την ολοκληρωμένη σειρά των βιβλίων με τον Ντετέκτιβ Κλουζ (σύνολο 28 βιβλία) και 3 παιδιά θα βγουν live την μέρα της εκδήλωσης στη σελίδα του Public στο Facebook, για να κάνουν τις ερωτήσεις τους στον ίδιο τον συγγραφέα!

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και οι νικητές που θα μιλήσουν ζωντανά με τον συγγραφέα στη σελίδα του Public στο Facebook είναι οι εξής: 

Δήμητρα Μανωλάκη
Ελένη Τζαγκουρνή
Ζένη Δημητροπούλου

Οι υπόλοιποι νικητές έχουν ειδοποιηθεί μέσω email για την παραλαβή των δώρων τους!

concent