Καλοκαίρι με μουσική στo Public Café Restaurant!
 

perris ft


Το πάντοτε δραστήριο Public Café Restaurant υποδέχεται με μεγάλη χαρά την αγαπημένη συνθέτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα, την κορυφαία ελληνίδα στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου, τον στιχουργό, δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό Άρη Δαβαράκη και τον διεθνή ερμηνευτή Γιώργο Περρή σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, στις 9 Ιουλίου 2020.

perris 1


Την Πέμπτη 9 Ιουλίου, λοιπόν, στις 19.30, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Άρης Δαβαράκης και ο Γιώργος Περρής θα βρίσκονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος, στον 5ο όροφο, όπου όσοι το επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να τους συναντήσουν και να αποκτήσουν το CD «Σταθερά στα όνειρα» υπογεγραμμένο. Λίγη ώρα αργότερα, στις 20.30, ο καλλιτέχνης μαζί με τους δημιουργούς θα παρουσιάσουν το CD στον χώρο του Public Café Restaurant, στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος.

Ο γνώριμος χώρος του Public Café Restaurant έχει διαμορφωθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, υγιεινής και αποστάσεων και θα υποδεχθεί τους τυχερούς του σε μια πολύ ενδιαφέρουσα μουσική βραδιά.

Όσοι θέλετε να παρευρεθείτε στην παρουσίαση του CD στις 20.30, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

concent


Στη συνέχεια θα μπείτε σε κλήρωση για μια διπλή πρόσκληση, οι νικητές της οποίας θα ανακοινωθούν στις 7 Ιουλίου και θα ενημερωθούν με σχετικό email. Θα τηρηθεί το όριο των 40 διπλών προσκλήσεων (συνολικά 80 άτομα), με σκοπό να είμαστε συνεπείς ως προς τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και αποστάσεων.

*Το άλμπουμ «Σταθερά στα όνειρα» περιλαμβάνει τραγούδια της Λίνας Νικολακοπούλου, της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, του Άρη Δαβαράκη και του Γιώργου Περρή. Κυκλοφορεί από την MINOS EMI/ UNIVERSAL σε όλα τα καταστήματα Public και είναι διαθέσιμο στο public.gr.