Fortnite Season 7: αντιμέτωπος με τον στρατό του Άι Βασίλη!

Περίληψη: Το Fortnite: Battle Royale μπορεί να είναι το πιο δημοφιλές online FPS παιχνίδι, με περισσότερους...

Το Fortnite: Battle Royale μπορεί να είναι το πιο δημοφιλές online FPS παιχνίδι, με περισσότερους από 200 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες, όμως πάντα υπάρχει χώρος για νέο αίμα.

Αν, λοιπόν, ανήκεις σε εκείνους που δεν έχουν κολλήσει ακόμα το μικρόβιο του Fortnite, τώρα είναι η καταλληλότερη εποχή για να ξεκινήσεις, αφού πριν λίγες μέρες ξεκίνησε η 7η «αγωνιστική» σεζόν.

Για την νέα σεζόν οι άνθρωποι της Epic Games εμπνεύστηκαν από την περίοδο των εορτών. Όπως δείχνει και το trailer, μια σύγκρουση με ένα παγόβουνο φέρνει τα πάνω-κάτω στο νησί και ένας τσαμπουκαλεμένος Άι Βασίλης κάνει εισβολή με πολυβόλα αντί για δώρα, με διπλάνο αντί για έλκηθρο και με μια στρατιά από φονικούς χιονάνθρωπους αντί για καλικάτζαρους.

Σαν παίκτης θα μπορείς να επισκεφθείς νέες περιοχές (Frosty Flights και Polar Peak), να γίνεις άρχοντας των αιθέρων με το νέο X-4 Stormwing αεροπλάνο και να διακοσμήσεις με γιορτινά περιτυλίγματα τα αγαπημένα σου όπλα!

Τέλος, το Fortnite Creative mode – που είναι διαθέσιμο από σήμερα, 13/12 - σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τα δικά σου ιδιωτικά νησιά,  ώστε να παίζεις με τους φίλους σου ή το κοινό σου, αν είσαι game streamer.