«Frozen 2»: Έλσα και Άννα επιστρέφουν με νέες περιπέτειες!

Περίληψη: Το να μιλήσει κάποιος για την επιτυχία του πρώτου «Frozen» («Ψυχρά και ανάποδα» η ελληνική...

Το να μιλήσει κάποιος για την επιτυχία του πρώτου «Frozen» («Ψυχρά και ανάποδα» η ελληνική απόδοση) είναι μάλλον... περιττό! Ποιος δεν αγάπησε την Έλσα, την Άννα και όλους τους υπόλοιπους χαρακτήρες; Ποιος δεν σιγοτραγούδησε (ή και δυνατά) το κλασσικό πια «Let it Go»;

Αρκετοί ήταν αυτοί που ήθελαν να επιστρέψουν στον κόσμο του Frozen και να ζήσουν μια νέα περιπέτεια μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες. Επιτέλους, μετά από καιρό αναμονής, η Disney μας φέρνει το πρώτο teaser trailer της ταινίας «Frozen 2» και όλη η παρέα είναι εδώ!

https://youtu.be/eSLe4HuKuK0

Στο trailer επικρατεί σκοτεινή ατμόσφαιρα, καθώς μια αόρατη απειλή φαίνεται να τρομοκρατεί τους ήρωές μας. Στο δίλεπτο αυτό βίντεο δεν ακούγεται ούτε λέξη, ενώ ξεχωρίζει μια νέα ενορχήστρωση του τραγουδιού «Vuelie», που το πλαισιώνει. 

Μαζί κυκλοφόρησε και το πρώτο πόστερ της ταινίας, το οποίο, σύμφωνα με τον Josh Gad , ο οποίος δανείζει την φωνή του στον χιονάνθρωπο Όλαφ, κρύβει κάποια μυστικά και η απάντηση που δίνει κάποιος ίσως έχει κάποια spoiler για το φιλμ...

Ως τότε, αναμένουμε! Βρείτε την ταινία αλλά και όλα τα παιχνίδια Frozen στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr!