Οικονομικά tablets για όλες τις δουλειές, όλα τα γούστα!

Περίληψη: Νέο κύμα προσφορών στα καταστήματα Public για την κατηγορία των tablets.  Aυτή τη φορά έχουμε για...

Νέο κύμα προσφορών στα καταστήματα Public για την κατηγορία των tablets. Aυτή τη φορά έχουμε για σας ένα πακέτο συσκευών που έρχονται με μεγάλες εκπτώσεις και μπορούν να καλύψουν τις βασικές σας ανάγκες, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Η πρώτη μας «στάση» θα γίνει στο eSTAR Zoom HD Duo 3G. Πρόκειται για ένα 3G μοντέλο με οθόνη διαγωνίου 9 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή Cortex A7 στο 1.3GHz και 512MB RAM, καθώς και 8GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί έως και κατά 32GB με χρήση σχετικής κάρτας. Το eSTAR Zoom HD Duo 3G κοστίζει €129 και μπορείτε πλέον να το αποκτήσετε μόνο με €89, με ένα click εδώ. Μία εξαιρετική προσφορά που αξίζει να προσέξετε είναι αυτή του Galaxy Tab Pro T320. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό προϊόν από την Samsung που προσφέρει ανάλυση 2560x1600 pixels στην 8.4 ιντσών οθόνη του, λειτουργικό Android 4.4 KitKat και είναι απίστευτα λεπτό και ελαφρύ για να το παίρνετε παντού και πάντα μαζί σας. Με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 2GB μνήμης RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου (που επεκτείνεται έως και κατά 64GB με χρήση microSD κάρτας), δεν χρειάζεστε κάτι παραπάνω. Μπορείτε να το βρείτε αντί της αρχικής τιμής των €479 στα €249, με ένα click εδώ.

Η επόμενη πρότασή μας έρχεται πάλι από την Samsung και μιλάμε για το Galaxy Tab SM-T530. Πρόκειται για μια συσκευή με μεγάλη οθόνη (διαγωνίου 10.1 ιντσών) και ανάλυση 1280x800 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή, 1.5GB μνήμης και πάχος μόλις 8 χιλιοστά. Μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη, ενώ έρχεται με λειτουργικό Android 4.4.2 για να προσφέρει τις πιο σημαντικές προσθήκες στο λειτουργικό της Google. Μπορείτε να το βρείτε στα Public από την αρχική τιμή των €349, μόνο με €229 και με ένα click εδώ.

H τελευταία πρότασή μας έρχεται κι αυτή σε εξαιρετική τιμή. Ο λόγος για το MLS iQTab Bianco 3G, το…ελληνικό tablet της MLS που έρχεται με 3G υποστήριξη, οθόνη IPS 8 ιντσών, βάρος 300 γραμμάρια και τετραπύρηνο επεξεργαστή. Προσφέρει όλες τις βασικές λειτουργίες του λειτουργικού Android (στην έκδοση 4.4), καθώς και υποστήριξη για τον φωνητικό βοηθό MAIC, αλλά και τον εξαιρετικό πλοηγό MLS Destinator Talk & Drive. Πλέον, μπορείτε να το αποκτήσετε έναντι €159 (αντί τις αρχικής τιμής των €199) και με δώρο μια βάση και έναν φορτιστή αυτοκινήτου. Όλα αυτά, με ένα click εδώ    Διάβασε επίσης στο Public BlogΨάχνεις κινητό; Value for money smartphones για όλους!