Φύγαμε για διακοπές: Πού πας χωρίς powerbank;

Περίληψη: Φεύγοντας για διακοπές κάποια πράγματα βρίσκονται σίγουρα σε κάθε βαλίτσα. Τα ρούχα, τα καλλυντικά και...

Φεύγοντας για διακοπές κάποια πράγματα βρίσκονται σίγουρα σε κάθε βαλίτσα. Τα ρούχα, τα καλλυντικά και τα gadget, συνοδεύουν κάθε ταξιδιώτη. Gadget όμως δεν είναι μόνο το smartphone και η φωτογραφική. Υπάρχουν και άλλες συσκευές που δεν πρέπει με τίποτα να λείπουν από την βαλίτσα σου αν θες να είσαι πραγματικά έτοιμος για το ταξίδι σου.

Τι καλό σου είναι ένα smartphone αν δεν έχεις μπαταρία να το χρησιμοποιήσεις; Για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί σε εσένα κάτι τέτοιο, φρόντισε να έχεις μαζί ένα powerbank. Στο Public θα βρεις πολλές επιλογές με έκπτωση έως και 30%. Εκτός από ενέργεια το κινητό σου θα χρειαστεί και προστασία στην παραλία, οπότε κάνε μία έξυπνη αγορά και επίλεξε ένα από τα πακέτα powerbank με αδιάβροχη θήκη.

Ακόμα και το powerbank όμως θα χρειαστεί φόρτιση κάποια στιγμή, γι’ αυτό μην ξεχάσεις το φορτιστή σου. Γέμισε τις μπαταρίες σου με φορτιστές ταξιδιού ή φορτιστές αυτοκινήτου για κάθε τύπο συσκευής. Οι κορυφαίες εταιρίες, όπως η Huawei και η Samsung, προσφέρουν τα απαραίτητα αξεσουάρ φόρτισης με έκπτωση έως και 50% αυτό το καλοκαίρι.

Τώρα λοιπόν που είσαι καλυμμένος από θέμα μπαταρίας, άσε το κινητό σου να παίζει όλη μέρα μουσική. Στην παραλία, στο καράβι, στο αεροπλάνο, όπου κι αν είσαι, απόλαυσε τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά hit χωρίς να ενοχλείς κανέναν. Με ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά Bluetooth ξεχνάς τα καλώδια και ακούς ότι θες όπου θες. Με προσφορές που φτάνουν μέχρι και το 28% θα βρεις σίγουρα που να ταιριάζει στις απαιτήσεις σου. Από τα κορυφαία Urbanista Stockholm, μέχρι και τα πιο οικονομικά iLuv Metal Forge Air υπάρχει κάτι για κάθε τσέπη και στυλ.

Φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις λίγο ακόμα χώρο στη βαλίτσα ή στο backpack σου για τα απαραίτητα της τελευταίας στιγμής. Μην φύγεις για διακοπές χωρίς τον φορτιστή και τη μουσική σου!