Gadgets 2017: το top-10 των geek toys για τη χρονιά που δύει

Περίληψη: Πάει και το 2017... το φάγαμε και έμεινε η ουρά του! Μαζί με τη χρονιά...

Πάει και το 2017... το φάγαμε και έμεινε η ουρά του! Μαζί με τη χρονιά που φεύγει, όμως, περάσαμε... έναν ολόκληρο χρόνο! Και μέσα σ'αυτόν, πέρασαν μπροστά στα μάτια μας τόσα και τόσα πράγματα! Νέες τεχνολογίες, νέα προϊόντα, αξεσουάρ, συσκευές και... μπλιμπλίκια! Ως αθεράπευτοι geeks, λατρέψαμε την κάθε στιγμή! Κάθε gadget, είτε αυτό ήταν μικροσκοπικό και απλό, είτε ήταν μεγάλο, πανάκριβο ή πολύπλοκο, έκανε τη χρονιά μας πιο ενδιαφέρουσα και πιο συναρπαστική! Για ακόμη ένα top-10, λοιπόν, μαζέψαμε και σας παρουσιάζουμε τα 10 πιο hot αλλά και πιο cool gadgets που πέρασαν από τα καταστήματα των Public και άφησαν το στίγμα τους, είτε λόγω πωλήσεων είτε αγοραστικού ενδιαφέροντος! Απολαύστε τα!

HP Sprocket

Ξεκινάμε με έναν εκτυπωτή... λίγο διαφορετικό από τους υπόλοιπους. Ο HP Sprocket είναι ένας μικροσκοπικός εκτυπωτής, για να τον έχεις πάντα μαζί σου στην τσάντα και να μετατρέψεις το smartphone σου σε πολαρόιντ! Και μάλιστα σε χαρτί με αυτοκόλλητο πίσω μέρος, για να μην ψάχνεις για πινέζες!

Kodak Mobile Photo Printer Mini

Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο gadget, ο εκτυπωτής της Kodak μπορεί να τυπώσει φωτογραφίες με μέγεθος έως και 10x15cm, ώστε να μη χρειάζεσαι οθόνη για να βλέπεις τα φωτογραφικά σου αριστουργήματα! Είτε από smartphone είτε από ψηφιακή φωτογραφική, ο μικρός Kodak τυπώνει τα πάντα!

XYZ Printing Da Vinci Mini

Και το τρίτο gadget είναι εκτυπωτής. Λίγο διαφορετικός, όμως! Ο Da Vinci είναι εκτυπωτής... 3D και μπορεί να μεταμορφώσει τα τρισδιάστατα σχέδιά σου, από bits και pixels στον υπολογιστή, σε κανονικά, στερεά τρισδιάστατα μοντέλα με πλαστικό PLA! Το μέλλον είναι εδώ και ο 3D printer της XYZ τον φέρνει μέσα στο γραφείο σου!

3Doodler Start Essentials Pen

Κρατώντας το 3D αλλα ξεφεύγοντας από το "printer" (επιτέλους), έχουμε το 3Doodler. Δεν χρειάζεται να είσαι παιδί για να εκτιμήσεις τις δυνατότητες δημιουργικής έκφρασης που σου δίνει ένα... στυλό που γράφει στον αέρα και στις τρεις διαστάσεις! Για να ξεδιπλώσεις τον... αρτίστα μέσα σου, ζωγραφίζοντας στο χώρο, το 3Doodler είναι must! [gallery link="file" columns="4" size="full" ids="55802,55801,55800,55799"]

Logitech M590 Silent Wireless Mouse

Το απόλυτο εργαλείο για όσους δουλεύουν σε δύο υπολογιστές ταυτοχρόνως: το mouse της Logitech επιτρέπει να χειρίζεσαι δύο PC ταυτοχρόνως, να "περνάς" από το ένα στο άλλο άμεσα, ακόμη και να κάνεις copy-paste και να μεταφέρεις αρχεία από το ένα στο άλλο! Και όλα αυτά με εντελώς αθόρυβη λειτουργία, για να μην ενοχλείς τους γύρω σου!

Laptop backpack 8848

Η μόδα στα backpacks επιτάσσει... 8848! Το σύγχρονο backpack έχει ειδικό "διαμέρισμα" με επένδυση fleece για να μη γρατζουνιέται το εξωτερικό του laptop σου, άπλετο χώρο και πολλές θήκες για όλα τα παραφερνάλια και τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι, ειδικό χώρο για smartphone και ειδική "τρύπα" για να περνάς τα καλώδια των ακουστικών! Και όλα αυτά με άψογη αισθητική!

Ezviz C6T Mini

Το απόλυτο gadget για να παρακολουθείς το χώρο σου έξυπνα! Η Ezviz δεν είναι απλά μια ασύρματη IP cam. Είναι αυτό που χρειάζεσαι για να παρακολουθείς τα τεκταινόμενα, με ανάλυση full HD και αυτόματη ανίχνευση κίνησης και περιστροφή 360° ώστε να μη χάνεις τίποτε από όσα συμβαίνουν στο χώρο! [gallery link="file" size="full" ids="55803,55805,55804"]

Xiaomi Mi Body Composition Scale

Όταν μιλάμε για... training και fitness, η ζυγαριά της Xiaomi είναι το απόλυτο "όπλο". Δεν δείχνει απλά το βάρος σου. Παρακολουθεί τα πάντα, αναλύει τη μυική μάζα, το λίπος, τους παλμούς και πολλά άλλα, και συνδέεται με smartphone για να βλέπεις κι εσύ πόσο αποδοτική είναι η προπόνησή σου!

PopSockets

Τα PopSockets είναι τα απόλυτα gadgets για εσένα που το μέγεθος ή το σχήμα των σύγχρονων smartphones δεν ταιριάζει με τίποτα στο χέρι σου! Επιτρέπει να κρατάς το κινητό σου πιο εύκολα, ενώ ταυτοχρόνως μπορεί να λειτουργήσει και ως έξυπνη βάση αλλά και ως σύστημα για να τυλίγεις το καλώδιο των ακουστικών!

Samsung Gear 360

Ίσως το απόλυτο gadget για όσους θέλουν να τα καταγράφουν όλα! Η κάμερα της Samsung είναι... διπρόσωπη, κάτι που της επιτρέπει να καταγράφει βίντεο 360° ταυτοχρόνως, σε ανάλυση 4k! Και βέβαια, συνεργάζεται με smartphone ή PC για να κάνεις live streaming ή απλά να μετατρέψεις το βίντεο 360° σε "κανονικό" και να το κάνεις share όπου θες! [gallery link="file" size="full" ids="55808,55806,55807"] Και βέβαια, αυτά είναι απλά... η κορυφή του παγόβουνου. Θα μπορούσαμε άνετα να κάνουμε top-100 και πάλι θα αφήναμε πολλά ενδιαφέροντα gadgets απ' έξω! Και περιμένουμε ακόμη περισσότερα για το 2018!

Καλές γιορτές!