Gadgets που σε βάζουν σε φθινοπωρινό mood!

Περίληψη: Και τον «Ξενοφόντα» αντέξαμε και τον «Ζορμπά» αντιμετωπίσαμε και τα πρώτα φακελάκια τσαγιού «βούτηξαν» στις...

Και τον «Ξενοφόντα» αντέξαμε και τον «Ζορμπά» αντιμετωπίσαμε και τα πρώτα φακελάκια τσαγιού «βούτηξαν» στις κούπες μας με τα πρωτοβρόχια του φθινοπώρου. Ο Οκτώβρης μπήκε δυναμικά, με έντονα καιρικά φαινόμενα, ψύχρα και υγρασία. Η έλευσή του ξαφνική και η μετάβαση από τη… σαγιονάρα στο μποτάκι απρόσμενη. Αν θέλεις, λοιπόν, να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για την επόμενη φθινοπωρινή καταιγίδα, στο Public μπορείς να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να γνωρίζεις τη θερμοκρασία μέσα και έξω από το σπίτι και όχι μόνο.

Θερμόμετρα – Υγρόμετρα

Αν θες να γνωρίζεις την εσωτερική θερμοκρασία αλλά και υγρασία του σπιτιού ή του γραφείου σου ανά πάσα στιγμή, τότε χρειάζεσαι ένα θερμόμετρο/υγρόμετρο. Με εύχρηστο και κομψό σχεδιασμό, μετράει την εσωτερική υγρασία και θερμοκρασία, σου δείχνει την ώρα και σε ξυπνάει! Σε πολλά χρώματα και σχέδια, ώστε να ταιριάξει σίγουρα με τον χώρο σου.

Weather Stations - Γίνε εσύ ο μετεωρολόγος!

Είτε θέλεις να έχεις τη δική σου εκτίμηση καιρού στην πόλη και στην περιοχή σου, είτε είσαι μετεωρολόγος, ένας ιδιαίτερος χομπίστας, ένας κηπουρός ή ένας αγρότης, ένας προσωπικός μετεωρολογικός σταθμός στο σπίτι ή στην εξοχή μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος.Οι μετεωρολογικοί σταθμοί είναι συσκευές που μετρούν τις συνθήκες της ατμόσφαιρας, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ατμοσφαιρική πίεση, ταχύτητα και κατεύθυνση ανέμου και ύψους βροχής διαθέτοντας κατάλληλους αισθητήρες. Οι περισσότεροι μετεωρολογικοί σταθμοί καταγράφουν και προβάλλουν θερμοκρασία, πίεση και υγρασία, αλλά πιο προηγμένα μοντέλα μπορούν να παρακολουθήσουν κατεύθυνση ανέμου και ύψος βροχής καθώς και να εκτιμήσουν πρόγνωση 12 ή 24 ωρών και να αποθηκεύσουν δεδομένα του τελευταίου 24ωρου. Οι αισθητήρες του μετεωρολογικού σταθμού είναι συνήθως compact -all in one- σε ένα εξάρτημα και τοποθετούνται σε εξωτερικό περιβάλλον. Οι ευκολότεροι στην τοποθέτηση διαθέτουν ασύρματο πομπό και λειτουργούν με μπαταρίες. Στέλνουν ασύρματα τις μετρήσεις του περιβάλλοντος σε μια εσωτερική οθόνη LCD σε απόσταση αρκετών μέτρων αν δεν παρεμβάλλονται μεγάλα εμπόδια όπως τοίχοι ή σπίτια. Η εσωτερική οθόνη προβάλλει τα δεδομένα και τα επεξεργάζεται παρέχοντας πρόγνωση 12 ή 24 ωρών με ευκολονόητα εικονίδια. Η οθόνη μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού - γραφείο, κουζίνα, καθιστικό με καλή λήψη απο τους αισθητήρες ενώ διαθέτει ρολόι και ημερομηνία.

Ο προσωπικός μετεωρολογικός σταθμός είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή για χρήσιμες πληροφορίες της καθημερινότητας για όλους. Για περισσότερες επιλογές επισκέψου ένα κατάστημα Public ή μπες στο public.gr!