Qimmiq Tower: Διακοπές με το πιο εύχρηστο drone - κέρδισέ το!

Περίληψη: Αξιόπιστο, εύκολο στη χρήση, με κάμερα 2 MP: το drone Qimmiq Tower είναι το κορυφαίο gadget για τις διακοπές σου. Πάρε μέρος στην κλήρωση για να το κερδίσεις!

Smartphone, φωτογραφική, action camera όλα έχουν ένα κοινό: οι λήψεις τους προσφέρουν μια παρόμοια προοπτική. Για μια πραγματικά διαφορετική οπτική γωνία χρειάζεσαι ένα drone! Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα οικονομικό, αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση drone για τις διακοπές σου; Όλα τα παραπάνω τα καλύπτει το Qimmiq Tower. Πάμε να το δούμε αναλυτικά!

To drone της Qimmiq διαθέτει πρωτότυπο, κατακόρυφο σχεδιασμό, κάτι που επιτρέπει την πολύ εύκολη αποθήκευση και μεταφορά του. Έτσι θα βρει θέση σε κάθε βαλίτσα φέτος! Όταν φτάσεις στον προορισμό σου, το παιχνίδι ξεκινάει. Το Qimmiq Tower αποτυπώνει φωτογραφίες σε ανάλυση 2MP ενώ μπορεί να τραβήξει και πλάνα ποιότητας HD 720p.

Video Duration
0:57


Με μέγιστη ταχύτητα τα 20χλμ/ώρα θα φτάσει πολύ γρήγορα έως και τα 80 μέτρα ύψος, για να απαθανατίσει συγκλονιστικά πλάνα. Για 10 λεπτά συνεχόμενα μπορεί να καταγράφει τα πάντα, χάρη στη μπαταρία 900mAh Li-Po. Όταν έρθει η ώρα να επιστρέψει σε σένα, απλά πατάς το κουμπί Auto Return Home και το drone έρχεται αυτόματα πίσω. Η προσγείωση δεν χρειάζεται να σε απασχολεί, καθώς το drone διαθέτει λειτουργία Auto Landing.

Με δυνατότητα πτήσης τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους, λειτουργία σταθεροποίησης και ανίχνευση εμποδίων, το Qimmiq Tower θα γίνει το αγαπημένο παιχνίδι των διακοπών για μικρούς και μεγάλους. Θα τα βρεις άμεσα διαθέσιμο στα καταστήματα Public και στο public.gr. Κι αν είσαι τυχερός, μπορεί να γίνει δικό σου εντελώς δωρεάν! Δες παρακάτω πώς!

Το Public χαρίζει σε έναν (1) τυχερό ένα (1) drone Qimmiq Tower

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και νικητής είναι ο 

Γιάννης Τασάκος

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!