Wristcam: Το αξεσουάρ που προσθέτει κάμερα στο Apple Watch!

Περίληψη: Μπορεί το Apple Watch να έχει «άπειρες» δυνατότητες, δεν έχει όμως κάμερα. Η Wristcam επιχειρεί να το αλλάξει αυτό!

Το Apple Watch είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πλήρη smartwatch από πλευράς χαρακτηριστικών. Με προηγμένες λειτουργίες, όπως ηλεκτροκαρδιογράφος ή μέτρηση θορύβου της ατμόσφαιρας, τι άλλο να ζητήσει κανείς από το ρολόι της Apple; Αν απάντησες κάμερα, τότε σου έχουμε καλά νέα. Όχι, η Apple δεν ανακοίνωσε κάποιο νέο smartwatch με κάμερα, υπάρχει όμως μια εταιρία που σκέφτεσαι όπως εσύ. Η Wristcam έφτιαξε ένα ειδικό λουράκι για το Apple Watch, το οποίο προσθέτει κάμερα στον καρπό σου!

Η Wristcam δεν είναι ένα απλό Apple Watch band, όπως καταλαβαίνεις, αλλά μια πλήρης συσκευή. Το λουράκι προσαρμόζεται στο Apple Watch και συνδέεται σε αυτό μέσω Bluetooth. Στο λουράκι αυτό ενσωματώνει μπαταρία που υπόσχεται μία ολόκληρη ημέρα αυτονομίας ενώ υπάρχει επίσης και αποθηκευτικός χώρος 8GB. Για να χρησιμοποιήσεις όλες τις δυνατότητες της Wristcam το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις το Watch app που συνοδεύει τη συσκευή. Ποιες είναι αυτές οι δυνατότητες όμως;

Μέσω της Wristcam μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες και βίντεο ενώ μπορείς να πραγματοποιήσεις ακόμα και βίντεο-κλήσεις απευθείας από τον καρπό σου. Αν δεν το πρόσεξες ήδη, να σου επισημάνουμε πως η Wristcam διαθέτει δύο αισθητήρες και όχι έναν. Αυτός στην κορυφή, που βολεύει κυρίως για selfie φωτογραφίες και βίντεο-κλήσεις έχει ανάλυση 2MP (1080p βίντεο), ενώ στο πλάι υπάρχει ένας ακόμα αισθητήρας ο οποίος καταγράφει φωτογραφίες 8MP και βίντεο 1080p. Κάθε αισθητήρας συνοδεύεται από το δικό του μικρόφωνο για καλύτερη απόδοση ήχου στα βίντεο.  Μέσω της εφαρμογής, το υλικό που θα καταγράψεις μπορεί να περάσει αυτόματα στο iPhone σου.

Η Wristcam είναι ένα φρέσκο εγχείρημα στον κόσμο των smartwatch και αναμφίβολα υπάρχουν χρήστες που θα ήθελαν να έχουν κάμερα στο Apple Watch τους. Για αυτούς τους χρήστες, λοιπόν, η Wristcam ετοιμάζεται για λανσάρισμα το Μάρτιο του 2021 με bands που θα ταιριάζουν σε Apple Watch μεγέθους 38, 40, 42 και 44 χιλιοστών. Πώς σου φαίνεται η Wristcam; Θα ήθελες κι εσύ κάτι τέτοιο στο Apple Watch σου;