Game of Thrones: Όσα είδαμε στο trailer του 8ου κύκλου

Περίληψη: Ενώ φωτογραφίες, making of βίντεο και πλούσιο υλικό έρχεται συνεχώς στη δημοσιότητα για τον όγδοο...

Ενώ φωτογραφίες, making of βίντεο και πλούσιο υλικό έρχεται συνεχώς στη δημοσιότητα για τον όγδοο (και, δυστυχώς, τελευταίο) κύκλο του Game of Thrones, το HBO ελευθέρωσε και το τελικό trailer!

Τι παρατηρούμε εκεί; Ότι το χιόνι σκεπάζει πια όλο το Γουέστερος - από τις σκεπές του παλατιού της Σάνσα, μέχρι αυτό της Σέρσεϊ, η Άρια έχει παγιδευτεί στα ξόρκια της ενώ ο Τζον Σνόου βρίσκεται μπροστά στο ιερό δέντρο λέγοντας «Ο εχθρός μας δεν κουράζεται, δεν σταματά, δεν αισθάνεται…»

Ο Τζέιμι Λάνιστερ δηλώνει ξεκάθαρα ότι θα πολεμήσει στην πλευρά του Βορρά: «Υποσχέθηκα να πολεμήσω στο πλευρό των ζωντανών. Και θα κρατήσω την υπόσχεσή μου»

Οι «κλεφτές ματιές» που μας επιτρέπει σε σκηνές δράσης μάς αποκαλύπτουν ότι η μεγάλη, τελική σύγκρουση νεκρών και ζωντανών θα γίνει νύχτα, ενώ αποκαλύπτεται ότι ο Τόρμουντ ζει! Στο τέλος του 7ου κύκλου έπεσε μαζί με το Τείχος. Στο τρέιλερ όμως βλέπουμε 3 άντρες, τον Τόρμουντ τον Μπέρικ και τον Εντισον, να περπατάνε ένα υπόγειο τούνελ υπό το φως του σπαθιού του Μπέρικ. 

O 8oς κύκλος του «Game of Thrones» ξεκινάει στις 14 Απριλίου και θα αποτελείται από έξι χορταστικά επεισόδια. Ως τότε, απολαμβάνουμε το trailer και αναμένουμε!

Βρες στο public.gr τα πάντα για το Game of Thrones: βιβλία, μουσική, gaming και ταινίες!