Gamescom 2017: όλες οι ανακοινώσεις και τα νέα trailers από Κολωνία

Περίληψη: Η Gamescom 2017 είναι γεγονός. Αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο γεγονός γαι το gaming στην Ευρώπη (μερικοί τη...

Η Gamescom 2017 είναι γεγονός. Αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο γεγονός γαι το gaming στην Ευρώπη (μερικοί τη θεωρούν την E3 της Ευρώπης). Αυτή η ετήσια έκθεση στην Κολωνία της Γερμανίας είναι το place to be κάθε τέλος καλοκαιριού για να μάθετε όλα τα τελευταία νέα του gaming. Αν και η έκθεση δεν ανοίγει επίσημα μέχρι τις 22 Αυγούστου για τον Τύπο και στις 23 Αυγούστου για το κοινό, τα livestreams έχουν ήδη ξεκινήσει από τη Microsoft. Σε αντίθεση με την E3, δεν περιμένουμε μεγάλες αποκαλύψεις από το show - τώρα που το Xbox One X της Microsoft κυκολοφορεί, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε. Αντίθετα, αναμένουμε ότι θα υπάρξει ισχυρή παρουσία στο λογισμικό από όλους τους χρήστες της Gamescom. Η συνέντευξη Τύπου της Microsoft ήταν μια πιο απλή υπόθεση απ' ό,τι συνήθως - η Gamescom είναι η μεγαλύτερη έκθεση gaming της Ευρώπης για τους fans! Παρουσίασε λοιπόν στο 90λεπτο livestreaming, όλα τα παρακάτω:

Assassin's Creed Origins

Το Assassin's Creed Origins μεταφέρει το franchise πίσω στην Αρχαία Αίγυπτο, κάτι που οι άφθονες ποσότητες της άμμου που παράγεται από υπολογιστή δεν θα μας αφήσουν να ξεχάσουμε. Πέρα από όλα αυτά, έχουμε μια κλασική μάχη δολοφόνων ...και ένα φτωχό φίδι αρπάζεται από έναν αετό. Το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 27 Οκτωβρίου, όπως σχεδόν κάθε άλλη μεγάλη έκδοση κυκλοφορίας φέτος και θα το βρεις όπως πάντα για προαπαραγγελία στο Public.gr

Jurassic World Evolution

To Jurassic World ήταν μεγάλη υπόθεση το 2015... αλλά αυτό ήταν το 2015,  τώρα έχουμε 2017. Κλαλιο αργά παρά ποτέ όμως και για τις κονσόλες, το Jurassic World Evolution είναι ένα παιχνίδι θεματικού πάρκου-sim, όπου οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους Jurassic World. Το Jurassic World Evolution καταφθάνει στο Xbox One, το PlayStation 4 και τα Windows PC το καλοκαίρι του 2018. Εγκαίρως δηλα΄δη για την συνέχεια του Jurassic World.

ReCore Definitive Edition

Η ReCore δεν ανακάλυψε την πυρίτιδα όταν ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η Microsoft και η Comcept προσπαθούν και πάλι. Η τελική έκδοση φέρνει το παιχνίδι πίσω στο Xbox One με κάποιο πρόσθετο περιεχόμενο. Αν και είναι ξεχωριστή έκδοση λιανικής πώλησης, οι ιδιοκτήτες της βασικής έκδοσης της ReCore μπορούν να κατεβάσουν όλα τα νέα προϊόντα χωρίς επιπλέον κόστος. Όταν εκδοθεί η οριστική έκδοση στις 29 Αυγούστου, όλοι οι ιδιοκτήτες του ReCore μπορούν να βρουν το νέο πλαίσιο συνοδευτικών αναζητήσεων και ρομπότ, καθώς και τα βελτιωμένα γραφικά.

World of Tanks

Μια βελτιωμένη έκδοση αυτού του tank game για πολλούς παίκτες είναι στη διάθεση του Xbox One X. Εάν έχετε παίξει ποτέ ένα παιχνίδι World of Tanks - συμπεριλαμβανομένου αυτού, που διατίθεται στα Windows PC και στο Xbox One τώρα - ξέρετε τι να περιμένετε. Αλλά αν είσαι μεγάλος fan του tank warfare και του 4K, αυτή η ενημέρωση είναι για σένα!

ID@Xbox

Η Microsoft πρόκειται να κάνει all-in σε παιχνίδια indie, κάτι που ανέλυσε εκτενώς κατά τη διάρκεια της E3 2017. Αυτό είναι ένα βιντεο με μερικά από αυτά τα παιχνίδια, που κυμαίνονται από τα ήδη διαθέσιμα (Tacoma) έως τα επερχόμενα (Battlegrounds του Playerunknown).

Xbox One S Minecraft Limited Edition – Gamescom 2017 – 4K Reveal

Η αισθητική του Minecraft δεν είναι για όλους. Αν είσαι όμως fan θα σε ενδιαφέρε αυτή η ειδική έκδοση Xbox One S 1 TB, η οποία περιλαμβάνει έναν ειδικό πράσινο ελεγκτή και ακόμη και τον ήχο του συστήματος Minecraft.Mπείτε τώρα στο Public.gr όπου μπορέιτε να προπαραγγείλετε ό,τι νέο κυκλοφορεί και από την Gamescom 2017!