Gamescom 2018: Όλα όσα ξεχωρίσαμε

Περίληψη: H έκθεση Gamescom ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και μερικές ανακοινώσεις που έγιναν στο πλαίσιο...

H έκθεση Gamescom ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και μερικές ανακοινώσεις που έγιναν στο πλαίσιο του γερμανικού show έχουν το δικό τους ενδιαφέρον - ιδίως για τους gamers. Οπότε ας τα βάλουμε κάτω και ας δούμε τις πιο σημαντικές από αυτές. Αρχικά, παρουσιάστηκε το νέο gameplay trailer του Battlefield V που παρουσιάζει καταστροφική δράση στο Rotterdam και δείχνει και ένα μικρό μέρος από το Battle Royale mode.

Ανακοίνωση είχαμε και για το Sekiro: Shadows Die Twice, για το οποίο μάθαμε πως θα κυκλοφορήσει τελικά στις 22 Μαρτίου 2019, καθώς και ότι η συλλεκτική του θα περιλαμβάνει ένα αγαλματίδιο, ένα steelbook, ένα συλλεκτικό artbook, ένα χάρτη, το digital soundtrack και replica game coins.

To trailer του Metro Exodus μας έφερε για άλλη μια φορά στην απόλυτη καταστροφή μέσα από τα μάτια του Artyom, υπενθυμίζοντάς μας πως το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 22 Φεβρουαρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Εντύπωση προκάλεσε η ανακοίνωση του Desperados III από την THQ Nordic. Πρόκειται για ένα franchise που έχει να εμφανιστεί αρκετά χρόνια και κάνει την επανεμφάνισή του μέσω της δουλειάς που ετοιμάζει η Mimimi Productions. Θα κυκλοφορήσει το 2019 για PC, PS4 και Xbox One και παραπάνω μπορείτε να δείτε το Gamescom 2018 trailer του. Δύο ήταν τα trailers που αποκάλυψε η Ubisoft στη διάρκεια της Gamescom για το Assassin’s Creed Odyssey. Το παιχνίδι που έρχεται στην Αρχαία Ελλάδα και «μιλάει» για την μάχη ανάμεσα σε Αθήνα και Σπάρτη πλησιάζει μέρα με τη μέρα και μπορείτε να δείτε τα νέα videos στη συνέχεια.

Η Bandai είχε κρατήσει αρκετές ανακοινώσεις και πολλά νέα games για τη Gamescom και αξίζει να τα σημειώσουμε όλα. Αρχικά, το Ace Combat 7: Skies Unknown ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One στις 18 Ιανουαρίου 2019, με την έκδοση του PC να ακολουθεί στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνεργασία της ιαπωνικής εταιρείας με την Supermassive Games, η οποία θα φέρει τη σειρά παιχνιδιών The Dark Pictures Anthology. Πρόκειται για παιχνίδια που ανήκουν στη σφαίρα του υπερφυσικού και καλούν τον παίκτη να πάρει αποφάσεις που θα καθορίσουν τη συνέχεια. Το πρώτο από τα παιχνίδια αυτά λέγεται The Dark Pictures: Man of Medan και μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer στη συνέχεια.

Άλλο ένα ατμοσφαιρικό game που θα ενταχθεί στο δυναμικό της Bandai Namco είναι το Twin Mirror. Αναπτύσσεται από την Dontnod (Life is Strange) και θα χωρίζεται σε επεισόδια. Τοπρώτο από αυτά θα φτάσει στις αρχές του 2019 με τίτλο Lost In Arrival και μπορείτε να δείτε ένα σχετικό trailer στη συνέχεια.

Η Capcom μίλησε στην Gamescom 2018 για το Resident Evil 2 Remake και το Devil May Cry V, προσφέροντας τα δύο παιχνίδια σε playable μορφή για τους επισκέπτες. Αρχικά, το Resident Evil 2 έδειξε ένα νέο μέρος της περιπέτειας με πρωταγωνίστρια την Claire.

To Devil May Cry 5 από την άλλη ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου 2019 για PC, PS4 και Xbox One, ενώ παρουσιάστηκε και ένα σχετικό trailer.

Τέλος, όσον αφορά στα της Ubisoft, μάθαμε αρχικά πως το Trials Rising θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch στις 12 Φεβρουαρίου, με μια closed beta να έρχεται από τις 13 έως και τις 16 Σεπτεμβρίου.

Σε ότι αφορά το The Division 2, μάθαμε πως όσοι προπαραγγείλουν το game θα μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή σε μια closed beta, ενώ παρουσιάστηκε και ένα νέο gameplay trailer.