Gamescom 2019, Day 1: Οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις

Περίληψη: Η έκθεση Gamescom 2019 άνοιξε, τυπικά, χθες, Δευτέρα 19 Αυγούστου, τις πύλες της, και η...

Η έκθεση Gamescom 2019 άνοιξε, τυπικά, χθες, Δευτέρα 19 Αυγούστου, τις πύλες της, και η πρώτη ημέρα ήταν αφιερωμένη στις συνεντεύξεις Τύπου και παρουσιάσεις των μεγάλων εταιρειών της αγοράς.

Μερικά παιχνίδια αποκαλύφθηκαν, ενώ για κάποια μάθαμε περισσότερες πληροφορίες και είδαμε νέα trailers. Πάμε, λοιπόν, να δούμε μαζί ό,τι σημαντικότερο παρουσιάστηκε! 

Cyberpunk 2077

Δεν μάθαμε πολλά περισσότερα στοιχεία για το παιχνίδι, αλλά αποκαλύφθηκε στη Gamescom 2019 η συνεργασία CD Projekt RED και Google για υποστήριξη του αναμενόμενου παιχνιδιού στο Google Stadia.

Death Stranding

Ο Hideo Kojima παρουσίασε ένα νέο gameplay trailer του Death Stranding με τον ήρωα να χρησιμοποιεί ακόμη και την... ούρησή του για όπλο, ενώ έκανε μια guest star εμφάνιση και ο παρουσιαστής των Game Awards, Geoff Keighley

https://youtu.be/eNd20wzcBL0

Destiny 2: Shadowkeep

Το νέο μεγάλο expansion του Destiny 2 έρχεται την 1η Οκτωβρίου με την ονομασία Shadowkeep και αναμένεται να έχει αρκετό μυστήριο και σκοτεινό περιβάλλον. 

DOOM Eternal

Το DOOM Eternal είναι από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια των επόμενων μηνών, που θα συναρπάσει τους λάτρεις του gaming.

Gears 5

Το πιο σημαντικό game της Microsoft και του Xbox για το 2019 έρχεται σε λίγες μέρες. Με την ευκαιρία της Gamescom 2019, η Microsoft αποκάλυψε το campaign story trailer, αλλά και ένα gameplay video από το Horde mode.

Little Nightmares II

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά παιχνίδια της Bandai Namco αποκτά και επίσημα συνέχεια και το Little Nightmares II έρχεται σε PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch το 2020.

NBA 2K20

Το φετινό game θα είναι ακόμη καλύτερο και το νέο trailer της Gamescom 2019 παρουσιάζει το ανανεωμένο career mode. Στο υλικό που παρουσιάστηκε μπορείτε να δείτε τους Idris Elba, Rosario Dawson, Thomas Middleditch, Ernie Hudson, και LeBron James.

https://youtu.be/IEmQFIKTKlc

Need for Speed Heat

Το πρώτο gameplay trailer παρουσιάστηκε για το Need for Speed Heat κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων της Gamescom 2019. Σε αυτό βλέπουμε κλασικούς αγώνες σε όλη την πόλη, επιλογές customization, αλλά και το NFS Heat Studio mobile app, που θα επιτρέπει να σχεδιάζουμε το αυτοκίνητό μας στο κινητό μας τηλέφωνο και να μεταφέρουμε τα δεδομένα στο game.

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition Nintendo Switch

Το ξέραμε ότι θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch, ήρθε η ώρα να μάθουμε ημερομηνία κυκλοφορίας και να δούμε περισσότερα από το παιχνίδι. Το The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition, λοιπόν, έρχεται στις 15 Οκτωβρίου και το νέο trailer δείχνει τι ακριβώς θα πρέπει να περιμένουμε και πώς επιτυγχάνεται η μεταφορά του τεράστιου κόσμου στο υβριδικό σύστημα της Nintendo.

Watch Dogs Legion

Το παιχνίδι της Ubisoft αποκαλύφθηκε πλήρως στην E3 2019 και στο πλαίσιο της Gamescom 2019 είχαμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα το Λονδίνο και το πώς μπορούμε να φέρουμε με το μέρος μας οποιονδήποτε χαρακτήρα.

Stay tuned στο Public Blog και τα social media του Public!