H Gamescom 2022 ανακοινώθηκε και επιστρέφει σε κανονική μορφή!

Περίληψη: Μία ακόμα μεγάλη έκθεση, η Gamescom 2022, επιστρέφει στην κανονικότητα, καθώς η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία κόσμου.

Η πανδημία «στοίχισε» αρκετά και στο θέμα των εκθέσεων videogames. Η Gamescom ανοίγει το χορό για την ευρωπαϊκή αγορά σε μια επιστροφή στην… κανονικότητα, όπως έκανε πρόσφατα και η MWC22 για το χώρο της mobile τεχνολογίας. Η διοργανώτρια αρχή της γερμανικής έκθεσης (που είναι και το μεγαλύτερο event για τη βιομηχανία από πλευράς αριθμού επισκεπτών) ανακοίνωσε πως από τις 24 έως και τις 28 του Αυγούστου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν και πάλι να παραβρεθούν στον εκθεσιακό χώρο της Κολονίας, ενώ ταυτόχρονα το φετινό event θα είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον με μια σειρά από ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί.

Στις 23 Αυγούστου θα διοργανωθεί το Opening Night Live με τον Geoff Keighley και θα γίνουν κάποιες πρώτες ανακοινώσεις, ενώ στις 24 του μήνα η έκθεση θα είναι ανοιχτή για επισκέπτες και επαγγελματίες του χώρου. Από τις 25 έως και τις 28 Αυγούστου, στον εκθεσιακό χώρο θα μπορούν να παραβρεθούν και καταναλωτές που θα έχουν αγοράσει το σχετικό εισιτήριο από τα ταμεία της εκδήλωσης. Όπως είναι λογικό, θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα κατά της διασποράς του COVID-19 που ισχύουν στην Γερμανία και τα οποία θα αναλυθούν εκτενώς στο αμέσως προσεχές διάστημα.