Gaming δώρα για Χριστούγεννα γεμάτα παιχνίδι!

Περίληψη: Τις ημέρες των γιορτών άλλοι ονειρεύονται κουραμπιέδες και μελομακάρονα, άλλοι σαλέ, χιόνια και φωτιά στο...

Τις ημέρες των γιορτών άλλοι ονειρεύονται κουραμπιέδες και μελομακάρονα, άλλοι σαλέ, χιόνια και φωτιά στο τζάκι, υπάρχουν όμως και οι gamers, που το μόνο που περιμένουν είναι χρόνος για να απολαύσουν τις νέες κονσόλες και τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες. Η λίστα που ακολουθεί τους ανήκει…

Μπορεί κάποτε το Pro να ήταν ο πρωταθλητής της κατηγορίας, όμως τα τελευταία χρόνια το FIFA 19 έχει πάρει τη ρεβάνς...

Όσοι έχουν αδυναμία σε παιχνίδια δράσης και περιπέτειας, δύσκολα θα βρουν κάποιο πιο ζωντανό και ρεαλιστικό από το Red Dead Redemption 2. Εξίσου δύσκολα θα βρεις gamer που να μην τον έλκει η γοητεία της Άγριας Δύσης!

Μήπως ήρθε η ώρα για καινούργια κονσόλα; Το πακέτο του PS4 Slim με δώρο το καινούργιο Spider-man ή του Nintendo Switch με δώρο το ολόφρεσκο Ultimate Smash Bros., είναι επιλογές που αποκλείεται να αφήσουν κάποιο δυσαρεστημένο. Το εντυπωσιακό και στα δύο πακέτα είναι ότι οι κονσόλες αποτελούν limited εκδόσεις με εικαστικά εμπνευσμένα από τον κάθε τίτλο.

Οι έμπειροι gamers χρειάζονται και τον απαραίτητο εξοπλισμό - η Razer έχει προβλέψει με τις γιορτές και το κατάλληλο πακέτο, το Razer Holiday Bundle, το οποίο περιλαμβάνει τρία καταξιωμένα προϊόντα, το gaming πληκτρολόγιο Cynosa Chroma, το gaming mouse Abyssus Essential Chroma και το gaming mousepad Goliathus Chroma, όλα με RGB φωτισμό.

Εναλλακτικά μπορείς να στραφείς σε μεμονωμένα προϊόντα. Το G903 Lighstpeed της Logitech, είναι ένα από τα κορυφαία ασύρματα gaming mouse της αγοράς, με αισθητήρα 12000dpi, αμφιδέξια σχεδίαση και αυτονομία έως 32 ώρες.

Αν, μάλιστα, το συνδυάσεις και με το Powerplay Wireless Charging mousepad, που μπορεί να το φορτίσει ασύρματα, τότε το παιχνίδι δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ!