To Dota 2 γίνεται... anime σειρά τον Μάρτιο στο Netflix!

Περίληψη: Το θρυλικό MOBA Dota 2 της Valve γίνεται... έμπνευση για την anime σειρά Dota: Dragon’s Blood, που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στο Netflix. Τι ξέρουμε ως τώρα για πλοκή και χαρακτήρες;

Τον ερχόμενο μήνα στο Netflix μια από τις πιο «δυνατές» προσθήκες θα είναι η σειρά Dota: Dragon’s Blood. Η νέα αυτή anime σειρά βασίζεται στο Dota 2, το πολύ δημοφιλές multiplayer παιχνίδι της Valve. Η κυκλοφορία του anime θα γίνει στις 25 Μαρτίου σε παγκόσμιο επίπεδο και η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Η ιστορία του Dota: Dragon’s Blood περιστρέφεται γύρω από έναν Dragon Knight με το όνομα Davion. Αποστολή του Davion είναι να απαλλάξει τον κόσμο από μια μάστιγα και είναι απολύτως αφοσιωμένος στον σκοπό του. Χαρακτηριστικό των Dragon Knights στο παιχνίδι είναι τα σπαθιά και οι ασπίδες, οπότε περιμένουμε πως και ο Davion θα έχει παρόμοια σχεδίαση. Στα ταξίδια του ο Davion θα συναντήσει την πριγκίπισσα Mirana και μια αρχαία φυλή δράκων. Περισσότερες λεπτομέρειες για την πλοκή δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά έχει κυκλοφορήσει το πρώτο teaser trailer, το οποίο μπορείς να δεις παρακάτω.

Video Duration
0:57


Το Netflix δηλώνει ότι το νέο του σίριαλ απευθύνεται κυρίως σε ενήλικο κοινό και fans του παιχνιδιού, οι οποίοι θα εκτιμήσουν την επική και συναισθηματική ιστορία των αγαπημένων τους χαρακτήρων. Στο τιμόνι του project βρίσκεται ο Ashley Edward Miller, ο οποίος παλιότερα έχει εργαστεί ως σεναριογράφος και παραγωγός σε sci-fi παραγωγές όπως X-Men: First Class, Thor και Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Για τη σχεδίαση και το animation είναι υπεύθυνο το Studio MIR, το οποίο έχει δημιουργήσει τη σειρά The Legend of Korra και το Voltron: Legendary Defender για το Netflix.

Το Dota 2 δεν είναι το μόνο MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) παιχνίδι που θα γίνει σειρά κινουμένων σχεδίων φέτος. Η Riot Games εργάζεται κι αυτή επάνω σε ένα παρόμοιο project. Η σειρά της Riot ονομάζεται Arcane, θα βασίζεται στο σύμπαν του League of Legends και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021, χωρίς να είναι ακόμα επιβεβαιωμένη η ακριβής ημερομηνία...