Crash Bandicoot 4: It’s About Time / Έρχεται σε PS5, Xbox, Nintendo Switch και PC!

Περίληψη: Πότε αναμένουμε το μεγάλο release; Τι θα ισχύει με τα saves στη μετάβαση από τη μία γενιά στην άλλη; Όλα όσα ξέρουμε για το Crash Bandicoot 4: It’s About Time συγκεντρωμένα εδώ!

Η Activision ανακοίνωσε επίσημα πως το Crash Bandicoot 4: It’s About Time θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου για τα PS5, Xbox Series S, Xbox Series X και Nintendo Switch ενώ αργότερα θα διατεθεί (μέσα στο 2021) και στο PC μέσω του Battle.net.

Ο τίτλος κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020 για PS4 και Xbox One και έχει καταφέρει να αποσπάσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια. Οι κάτοχοι του Crash Bandicoot 4: It’s About Time σε PS4 και Xbox One θα μπορούν να αναβαθμίσουν δωρεάν στις αντίστοιχες next-gen κονσόλες (απευθείας, αν έχουν την ψηφιακή έκδοση, ή μέσω του Blu-ray, αν έχουν τη retail κόπια).

Video Duration
1:47


Σε ό,τι αφορά τα saves, στη μετάβαση από τη μία γενιά στην άλλη θα χρειαστεί και το σχετικό upload και download στο cloud. Από πλευράς χαρακτηριστικών, οι next-gen εκδόσεις θα προσφέρουν ανάλυση 4K, 60fps και μικρότερους χρόνους φόρτωσης. Στο PS5 δε θα υπάρχει και υποστήριξη για 3D audio και τα adaptive triggers του DualSense.

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα gaming news!