Cyberpunk 2077: Φωτογράφισε και κέρδισε μεγάλα δώρα!

Περίληψη: Ο σκοτεινός κόσμος του Cyberpunk 2077 μπορεί να υπάρχει ήδη κάπου κοντά σου. Η CD Projekt Red θέλει να τον φωτογραφίσεις και ίσως κερδίσεις μεγάλα δώρα!

Μια από τις σημαντικότερες gaming κυκλοφορίες του 2020 αναμένεται να είναι το Cyberpunk 2077. Όσο, λοιπόν, περιμένεις υπομονετικά μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα, γιατί να μη δοκιμάσεις τις φωτογραφικές σου ικανότητες; Ίσως να σου χαρίσουν μεγάλα δώρα. Η CD Projekt Red ανακοίνωσε έναν μεγάλο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα το Cyberpunk 2077, όπου οι νικητές θα λάβουν πολλά και μεγάλα έπαθλα.

Στο Cyberpunk 2077 βλέπουμε έναν μελλοντικό μουντό κόσμο βυθισμένο στο σκοτάδι, φωτισμένο μόνο από τα πολλά νέον φώτα που βρίσκονται παντού. Αν αυτή η εικόνα σου μοιάζει... γνώριμη, τότε έχεις την τέλεια ευκαιρία να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό της CD Projekt Red. Η εταιρία ανάπτυξης του Cyberpunk 2077 προκαλεί κάθε επίδοξο φωτογράφο να τραβήξει τον cyberpunk κόσμο γύρω του. Αν έχεις κι εσύ μια γειτονιά, ένα στενό, ένα κτίριο, που θυμίζει κάτι από τον κόσμο του παιχνιδιού, βγες έξω και φωτογράφισέ τον!

Αφού τραβήξεις την φωτογραφία που αντιπροσωπεύει καλύτερα την αίσθηση του παιχνιδιού, ανέβασέ την στο site του διαγωνισμού για να διεκδικήσεις κι εσύ ένα από τα έπαθλα. Η συμμετοχή σου πρέπει να υποβληθεί μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2019 και οι νικητές θα ανακοινωθούν τη νέα χρονιά, αλλά συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Ο διαγωνισμός θα αναδείξει συνολικά 13 νικητές. Οι 3 από αυτούς θα επιλεγούν από μια ομάδα κριτών που θα ορίσει η εταιρία ενώ θα υπάρξουν ακόμα 10 νικητές, τους οποίους θα αναδείξει το κοινό με την ψήφο του. Ο μεγάλος νικητής, ο οποίος θα αναδειχθεί από την επιτροπή, θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο $4.000, την Collector’s Edition του Cyberpunk 2077, μόλις αυτή κυκλοφορήσει, μια κάρτα γραφικών Nvidia RTX 2080 Ti, άδεια χρήσης του Adobe Creative Cloud, ένα μπουφάν και μια τσάντα με cyberpunk «καλούδια».

Αξίζει λοιπόν να βγεις εκεί έξω και να αναζητήσεις κι εσύ τα μέρη όπου το Cyberpunk είναι ήδη εδώ! Η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει στις 16 Απριλίου 2020 και θα είναι διαθέσιμο σε PC, Xbox One και PlayStation 4.