FIFA 20: Πρωτιά με... διαφορά στα UK charts!

Περίληψη: Το 61% αφορά την έκδοση για PlayStation 4, το 38% εκείνη για Xbox One, ενώ μόλις 1% των καταναλωτών προτίμησαν να αγοράσουν το παιχνίδι για Nintendo Switch

Η σχέση των Βρετανών με το ποδόσφαιρο είναι γνωστή, οπότε η πρωτιά του FIFA 20 στα UK Charts, για τους περισσότερους, δεν αποτελεί έκπληξη. Οι συνολικές πωλήσεις του νεότερου τίτλου της ΕΑ στη Μ. Βρετανία σε επίπεδο retail έφτασαν τα 816.985 αντίτυπα. Πρόκειται για το καλύτερο λανσάρισμα για το 2019.

Το 61% αφορά την έκδοση για PlayStation 4, το 38% εκείνη για Xbox One, ενώ μόλις 1% των καταναλωτών προτίμησαν να αγοράσουν το παιχνίδι για Nintendo Switch. Λογικό μιας και η φετινή είναι Legacy Edition, δηλαδή εκτός από αλλαγές σε ενδεκάδες δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με το FIFA 19.

Video Duration
1:30

Όπως είχαμε δει από το gameplay trailer του Ιουλίου, το παιχνίδι διαθέτει νέο σύστημα για τα πέναλτι, βελτιωμένο σύστημα για τις εκτελέσεις των φάουλ, αλλαγές στη φυσική της μπάλας, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων από τους παίκτες.

Στο FIFA 20 χρησιμοποιείται για άλλη μια χρονιά η Frostbite Engine, ενώ υπενθυμίζεται πως το φετινό game θα περιλαμβάνει και το VOLTA mode, όπου θα μπορείτε να παίζετε αγώνες στους δρόμους (με στοιχεία που θυμίζουν τα παιχνίδια FIFA Street)!

Ακόμα περιμένετε; Βρείτε το κορυφαίο παιχνίδι της EA στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr