Anda Seat AD12XL-KAISER II / Κέρδισε την απόλυτη gaming chair!

Περίληψη: Η Anda Seat AD12XL-KAISER II είναι η απόλυτη gaming καρέκλα. Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και ίσως γίνει δική σου!

Αν περνάς πολλές ώρες με gaming μπροστά στην οθόνη, streamάρεις ή «κολλάς» με τους αγαπημένους σου Twitch streamers, εκτός από κορυφαίο gaming εξοπλισμό, χρειάζεσαι και μια ποιοτική καρέκλα. Η απόλυτη επιλογή για το σπιτικό σου setup είναι η  Anda Seat AD12XL-KAISER II, που θα σε βοηθήσει με τη στάση του σώματός σου και θα κάνει τις gaming ώρες σου ακόμα πιο ευχάριστες! 

Αυτό που ξεχωρίζει την Anda Seat AD12XL-KAISER II είναι οι δυνατότητες παραμετροποίησης που προσφέρει, καθώς έχεις τη δυνατότητα να φέρεις την καρέκλα ακριβώς στα μέτρα σου. Πέρα από τη ρύθμιση ύψους της βάσης, μπορείς να ρυθμίσεις την ανάκλιση σε πολλές γωνίες και να προσαρμόσεις τα μπράτσα με πολλούς τρόπους. Μόλις φέρεις την καρέκλα στο σημείο που θες, το άνετο κάθισμα και τα μαξιλάρια μέσης και αυχένα με memory foam σου επιτρέπουν να κάθεσαι ξεκούραστα για πολλές, πολλές ώρες! 

Το σχέδιο του καθίσματος είναι εμπνευσμένο από τα καθίσματα αγωνιστικών αυτοκινήτων και αγκαλιάζει τέλεια το σώμα. Το υλικό με το οποίο είναι επενδυμένη η Anda Seat AD12XL-KAISER II είναι σχεδιασμένο με βασικό γνώμονα την ποιότητα. Η καρέκλα ντύνεται με Breathable PVC Leather, που δίνει premium αίσθηση και «αναπνέει», ώστε να μπορείς να χρησιμοποιείς με άνεση την καρέκλα τους καλοκαιρινούς μήνες. Η προσοχή στη λεπτομέρεια φαίνεται ακόμα και στους τροχούς της καρέκλας: με διάμετρο 65 χιλιοστά και κατασκευή από λάστιχο πολυουρεθάνης προσφέρουν ομαλή κίνηση σε κάθε επιφάνεια.

Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα της Anda Seat AD12XL-KAISER II, το οποίο δεν φαίνεται σε κανένα spec sheet, είναι ότι η καρέκλα έρχεται σχεδόν προσυναρμολογημένη. Όλοι οι πολύπλοκοι μηχανισμοί είναι ήδη στη θέση τους και εσύ πρέπει απλώς να ενώσεις τα κύρια μέρη της. Αυτό κάνει την συναρμολόγηση πολύ εύκολη και γρήγορη!

Για εσένα, που αφιερώνεις πολλές ώρες σε gaming ή δουλεύεις από το σπίτι, gaming chairs Anda Seat είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις για το γραφείο σου!

Anda Seat AD12XL-KAISER II - Διαγωνισμός


Το Public χαρίζει σε έναν (1) τυχερό μία (1) καρέκλα Anda Seat AD12XL-KAISER II σε μαύρο χρώμα. Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 25 Ιουνίου. Ο μεγάλος νικητής θα επιλεγεί μέσω κλήρωσης και θα ενημερωθεί με σχετικό email.

Καλή επιτυχία!