Black Friday 2020 / Οι προσφορές που περίμενες για ατελείωτο gaming!

Περίληψη: Έτοιμος για gaming μέχρι τελικής πτώσης; Με τις Black Friday gaming προσφορές του public.gr η απάντηση είναι NAI!

Η μεγάλη ημέρα έφτασε, η Black Friday 2020 είναι εδώ και φέρνει μαζί της προσφορές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων! Για το gaming συγκεκριμένα, σου έχουμε την απόλυτη συνταγή για να «λιώσεις» στο παιχνίδι από εδώ και πέρα. Μέσα σε 3 απλά βήματα έχεις ετοιμάσει ένα δυνατό και οικονομικό gaming setup, έτοιμο να τρέξει όλες τις τελευταίες μεγάλες κυκλοφορίες. Πάμε να δούμε ποια είναι τα βήματα αυτά.

Βήμα 1: Η κονσόλα

Το πρώτο κομμάτι του νέου σου setup είναι η κονσόλα. Αυτή τη Black Friday μπορείς να αποκτήσεις το πολυαγαπημένο PlayStation 4 σε προνομιακή τιμή και να στήσεις το gaming σύστημά σου με κορυφαίο εξοπλισμό και κορυφαία παιχνίδια!

Βήμα 2: Τα παιχνίδια

Αφού αποκτήσεις το PlayStation 4, η επόμενη κίνηση είναι να προσθέσεις κορυφαία παιχνίδια στη συλλογή σου. Ξεκίνα από τη μεγαλύτερη κυκλοφορία της χρονιάς, το δεύτερο μέρος του The Last of Us. Η ιστορία που συγκίνησε στο πρώτο παιχνίδι, συνεχίζεται στο PS4. Μια ακόμα σειρά παιχνιδιών που αγαπήθηκε στο PS4 είναι το Marvel's Spider-Man. Μετά το πρώτο παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2018, φέτος «προσγειώθηκε» στο PlayStation και το Marvel's Spider-Man: Miles Morales, το οποίο έχει νέο πρωταγωνιστή και δυνατότητες. Από τις φετινές κυκλοφορίες δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στο FIFA. Η κορυφαία σειρά ποδοσφαιρικών video game επιστρέφει με το FIFA 21, το οποίο είναι πιο ρεαλιστικό από ποτέ!

Το PlayStation 4 δεν ξεχώρισε μόνο για τις σειρές παιχνιδιών όμως. Για την κονσόλα της Sony έχουν κυκλοφορήσει και κορυφαία αυτοτελή video-games, με πολλά από αυτά να βρίσκονται αποκλειστικά στο PS4. Τα exclusives είναι ένας από τους καλύτερους λόγους για να αποκτήσει κανείς την κονσόλα άλλωστε. Ένα από αυτά είναι το Ghost of Tsushima, το οποίο σε βάζει σε ρόλο Samurai. Ένα ακόμα μεγάλο hit αποκλειστικό στο PS4 είναι το God of War, το οποίο κυκλοφόρησε το 2018 στην κονσόλα. Η επόμενη αποκλειστικότητα που δεν πρέπει να χάσεις είναι το Days Gone, ένα παιχνίδι επιβίωσης που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο που έχει χτυπηθεί από πανδημία. Μεταξύ των κορυφαίων releases για PS4 είναι και το σουρεαλιστικό Death Stranding του θρυλικού Hideo Kojima, που θα σε κάνεις να σκεφτείς σοβαρές έννοιες της ζωής.

Βήμα 3: Τα αξεσουάρ

Το PlayStation 4 έρχεται με ένα χειριστήριο στο βασικό πακέτο, οπότε αν θες να παίζεις τοπικά multiplayer παιχνίδια, όπως το FIFA για παράδειγμα, θα χρειαστείς και δεύτερο χειριστήριο. Μπορείς να συμπληρώσεις το setup σου με ένα ακόμα μαύρο DualShock 4 ή μπορείς να βάλεις λίγο περισσότερο χρώμα στο σύστημά σου. Για κάτι διαφορετικό, απόκτησε το DualShock 4 σε λευκό, κόκκινο ή Midnight Blue χρωματισμό. Αν είσαι περισσότερο του online multiplayer, μη ξεχάσεις τη 12μηνη PlayStation Plus συνδρομή σου!

Απλό δεν ήταν; Ακολουθώντας τα 3 παραπάνω βήματα μπορείς να φτιάξεις κι εσύ ένα ολοκληρωμένο gaming σύστημα, με τη βοήθεια του public.gr και των προσφορών της Black Friday 2020!