H Nintendo ανακοίνωσε συλλεκτική έκδοση Nintendo Switch Monster Hunter Rise και Pro Controller!

Περίληψη: Πότε έρχεται η συλλεκτική έκδοση της κονσόλας και το Pro Controller;

To Monster Hunter Rise είναι μια αρκετά σημαντική κυκλοφορία για το Nintendo Switch και για την ίδια τη Nintendo και έτσι η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε και ένα ειδικό πακέτο.

Συγκεκριμένα στις 26 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το παιχνίδι μια συλλεκτική έκδοση της κονσόλας, που θα έχει την ονομασία Nintendo Switch Monster Hunter Rise Edition μαζί με ένα σχετικό Nintendo Switch Pro Controller στα χρώματα του τίτλου.

Η κονσόλα θα φέρει πάνω της ένα σχέδιο του Magnamalo, του πλέον χαρακτηριστικού εχθρού στο game στο σχετικό dock ενώ στα Joy-Con Controllers θα υπάρχει σχετικό art.

Στο πακέτο της κονσόλας θα περιλαμβάνεται και ένας ψηφιακός κωδικός για κατέβασμα του game από το Nintendo eShop, καθώς και το Deluxe Kit DLC (με τα "Kamurai" Hunter layered armor set, "Shuriken Collar" Palamute layered armor piece, "Fish Collar" Palico layered armor piece, Gestures (4 Jumps), Samurai pose set, Kabuki face paint, "Izuchi Tail" hairstyle) και έξτρα περιεχόμενο (Palamute Retriever Costume layered armor, Palico Forest Cat Costume layered armor, Novice Talisman).

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα νεότερα!