Χρόνια πολλά στους gamers: Δημήτρη και Δήμητρα we got your back!

Περίληψη: Ο Δημήτρης και η Δήμητρα είναι φανατικοί gamers; Τότε για τη γιορτή τους έλα στο Public!

Δώρο για τη Δήμητρα και το Δημήτρη βρήκες; Όχι ακόμα; Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σε βγάλουμε από το αδιέξοδο! Αν ο εορτάζοντας ή η εορτάζουσα είναι gamer τότε έχεις μία σχετικά εύκολη αποστολή, το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι ποια είναι η αγαπημένη του πλατφόρμα. Μίας και εμείς δεν το ξέρουμε αυτό, σου έχουμε μερικές προτάσεις για όλους τους gamers, για να εντοπίσεις ποια θα κάνεις δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ξεκινάμε από τη σίγουρη επιλογή: ένα νέο video game. Για τους κατόχους Nintendo Switch, το δώρο που θα επιλέξεις μπορεί να είναι πιο ρεαλιστικό από ποτέ, καθώς το Mario Kart Live: Home Circuit φέρνει τους αγώνες ταχύτητας στον πραγματικό κόσμο. Οι PlayStation gamers, με τη σειρά τους, σίγουρα θα περίμεναν πως και πως την κυκλοφορία του επόμενου Crash, οπότε κάνε τους δώρο το Crash Bandicoot 4: It's About Time που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Μία ακόμα μεγάλη κυκλοφορία ήταν αυτή του FIFA 21, το οποίο θα θέλουν σίγουρα να παίξουν οι φαν της σειράς.

Δεν έχουν πάντα όλοι την νεότερη κονσόλα βέβαια, όποτε ίσως θα μπορούσες να κάνεις πρώτα δώρο την παιχνιδομηχανή και μετά τα παιχνίδια. Το Sony PlayStation 4 παραμένει ακόμα μία εξαιρετική κονσόλα με έναν τεράστιο κατάλογο από ποιοτικά παιχνίδια και ο Δημήτρης ή η Δήμητρα θα ξετρελαθεί όταν το λάβει για δώρο. Αν πάλι ο παραλήπτης του δώρου είναι πολυάσχολος, τότε σίγουρα θα εκτιμήσει την ευελιξία του Nintendo Switch, καθώς επίσης και τα μοναδικά παιχνίδια που υπάρχουν σε αυτό.

Αν πάλι πιστεύεις πως ο gamer για τον οποίο ψάχνεις δώρο έχει ήδη τα παιχνίδια και την κονσόλα που θέλει, τότε σου έχουμε κι άλλη εναλλακτική. Κάνοντάς του δώρο ένα περιφερειακό, θα βελτιώσεις σίγουρα τη gaming εμπειρία. Χάρισέ του ένα καινούργιο DualShock 4 λοιπόν, για να παίξετε μαζί κάποιο παιχνίδι, ή για να αντικαταστήσει το παλιό του χειριστήριο. Κάθε gamer χρειάζεται και ένα ποιοτικό headset, οπότε βάλε και το Razer Kraken X Lite στη λίστα με τα πιθανά δώρα.

Τόση ώρα δε μιλήσαμε και για τον PC gamer. Και σε αυτή την περίπτωση, ένα δώρο που θα αρέσει σε όλους είναι ένα ποιοτικό περιφερειακό. Αυτό μπορεί να είναι ένα ποντίκι Razer, όπως το DeathAdder Expert ή το DeathAdder V2, ή ένα headset σαν το HyperX Cloud ΙΙ Pro Red. Για την άμεση απόκριση στα παιχνίδια, πέρα από το gaming ποντίκι, σημαντικό ρόλο παίζει και το πληκτρολόγιο. Το Trust GXT835 Azor δεν έχει μόνο εντυπωσιακό design, διαθέτει και features που απευθύνονται σε gamers.

Τώρα που πήρες την έμπνευση που χρειαζόσουν, μην το καθυστερείς άλλο. Μπες Public και απόκτησε το gaming δώρο που έψαχνες για τη Δήμητρα ή το Δημήτρη.