Nintendo Switch OLED / Έρχεται τον Οκτώβριο!

Περίληψη: Η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 7 ιντσών, ανάλυση 720p (σε σχέση με την 6.2 ιντσών οθόνη του τωρινού μοντέλου) και θα είναι τεχνολογίας OLED.

Η Nintendo επιβεβαίωσε τα όσα γράφονται το τελευταίο χρονικό διάστημα και ανακοίνωσε το Nintendo Switch OLED Model, μια έκδοση του συστήματος Nintendo Switch με οθόνη OLED και μικρές αλλαγές, που όμως το κρατάνε κοντά στα υπάρχοντα μοντέλα.

Η αναβαθμισμένη έκδοση του υβριδικού συστήματος θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου και θα πωλείται στις ΗΠΑ έναντι 350 δολαρίων. Η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 7 ιντσών, ανάλυση 720p (σε σχέση με την 6.2 ιντσών οθόνη του τωρινού μοντέλου) και θα είναι τεχνολογίας OLED. Στο εσωτερικό της κονσόλας θα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος 64GB ενώ θα χρησιμοποιεί τα ίδια Joy-Cons.

Video Duration
2:37


Αλλαγές θα έχουμε στο πίσω μέρος της κονσόλας, όπου το νέο stand θα προσφέρει περισσότερες επιλογές για τοποθέτηση υπό γωνία. Το παρεχόμενο dock θα έχει θύρα LAN ενώ όλες οι εκδόσεις της κονσόλας θα είναι συμβατές με όλα τα docks. Στο λανσάρισμα θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις, μία σε μαύρο και μία σε λευκό χρώμα ενώ και όλα τα περιφερειακά που κυκλοφορούν ήδη θα είναι συμβατά.

Σε ό,τι αφορά πάντως την έξοδο της εικόνας σε τηλεόραση, αυτή θα παραμείνει στα επίπεδα του 1080p!

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα gaming news!