PS5 και Xbox Series X / Οι τελευταίες πληροφορίες για την κυκλοφορία τους

Περίληψη: Το Xbox Series X αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις αρχές του Νοεμβρίου και το PS5 στα μέσα του ίδιου μήνα. Τι ξέρουμε ως τώρα για τα δύο μεγάλα releases;

Η μέρα που θα μάθουμε επίσημα για το PS5 και το Xbox Series X σε επίπεδο κυκλοφορίας και τιμής πλησιάζει, ωστόσο μέχρι σήμερα υπάρχει ένα πλήθος πληροφοριών που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα άρθρο από site του εξωτερικού με καλή πληροφόρηση στα εργοστάσια παραγωγής σημειώνει πως το νέο σύστημα της Microsoft αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις αρχές του Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στις 6 του εν λόγω μήνα.

Video Duration
1:15


Από την άλλη το PS5 αναμένεται (βάσει της ίδιας πληροφόρησης) να κυκλοφορήσει στα μέσα του Νοεμβρίου και συγκεκριμένα την Παρασκευή 13 του μήνα. Κάτι τέτοιο φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από άλλες πλευρές - ανεπίσημα προς το παρόν.

Video Duration
87:38


Παρόλα αυτά, αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο εταιρείες ενώ από τη Microsoft αναμένουμε να μάθουμε ποιους περιορισμούς θα έχει το Xbox Series S, το πιο φθηνό από τα next gen συστήματα, που θα ρίξει στην αγορά για τη φετινή εορταστική περίοδο.

Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε πρώτοι το PS5, συμπληρώστε τώρα τη φόρμα ενδιαφέροντος που θα βρείτε εδώ!