Xbox Series X: Επίσημο λογότυπο και φήμες για το περίφημο Lockhart!

Περίληψη: Όλα έρχονται να... κολλήσουν με τις φήμες των τελευταίων ημερών για το πιο αδύναμο και φθηνό Xbox νέας γενιάς, που ακούγεται ότι θα αποκαλυφθεί σύντομα!

Μεγάλη κινητικότητα παρουσιάζεται τις τελευταίες μέρες από πλευράς Microsoft και των νέων Xbox, που θα κυκλοφορήσουν προς τα τέλη της χρονιάς. Ας τα πάρουμε ένα προς ένα. Αρχικά η αμερικανική εταιρεία προχώρησε στην καταχώρηση του επίσημου λογοτύπου για το Xbox Series X, το οποίο δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη επίσημα.

Ωστόσο εντοπίστηκε από χρήστες στις σχετικές υπηρεσίες καταχωρήσεων και είδε το φως της δημοσιότητας! Όπως μπορεί να παρατηρήσει κάποιος, το σχέδιο είναι τέτοιο που μπορεί να αντικατασταθεί το «Χ» από άλλο γράμμα και όλα αυτά έρχονται να... κολλήσουν με τις φήμες των τελευταίων ημερών για το πιο αδύναμο και φθηνό Xbox νέας γενιάς, που ακούγεται πως θα αποκαλυφθεί σύντομα.
 

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι γνωστή ως τώρα με την κωδική ονομασία Xbox Lockhart και οι τελευταίες φήμες αναφέρουν πως θα κυκλοφορήσει ως Xbox Series X. Οι πιο πρόσφατες αναφορές κάνουν λόγο για συσκευή που θα έχει next-gen χαρακτηριστικά και θα υποστηρίζει τεχνολογίες που έχουν αποκαλυφθεί για το Xbox Series X, ενώ θα είναι λιγότερο ισχυρό (υπολογίζεται στα 4TFlops). Στόχος της Microsoft θα είναι να αντικαταστήσει με αυτή την έκδοση το Xbox One X και να αφήσει στην αγορά τις δύο εκδόσεις της νέας της κονσόλας, το Xbox Series X και το Xbox Series S.

Όλα τα παραπάνω, πάντως, παραμένουν φήμες και μένει να δούμε πότε θα επιβεβαιωθούν για να αποκτήσουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα του τι σχεδιάζει η αμερικανική εταιρεία στην επόμενη γενιά! Stay tuned στο Public Blog!