The Mandalorian / Υποδεχόμαστε τη 2η σεζόν με το πιο cool Xbox controller!

Περίληψη: Ένα από τα τελευταία αξεσουάρ για το Xbox One φαίνεται πως θα είναι το controller σε σχέδιο The Mandalorian, το οποίο δημιουργήθηκε για την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν!

Ναι, το ξέρουμε, το Xbox Series X είναι αυτό που περιμένεις πώς και πώς από τη Microsoft. Στο μεσοδιάστημα, όμως, οι κυκλοφορίες cool προϊόντων δεν σταματούν. Με τη δεύτερη σεζόν της πολύ επιτυχημένης original σειράς του Disney+ «The Mandalorian» να πλησιάζει, η Microsoft δημιούργησε ένα special edition Xbox χειριστήριο εμπνευσμένο από αυτή.

Το νέο Xbox controller θα κυκλοφορήσει σε πακέτο με το charging stand και το σχέδιό του είναι εμπνευσμένο από την πανοπλία του Mando, ενώ επάνω του βρίσκουμε και τη σφραγίδα του. Το χειριστήριο διακοσμεί επίσης το σύμβολο της φυλής των Mandalorian. «Μα που είναι ο baby Yoda;» αναρωτιέσαι πολύ εύλογα. Κρύβεται είναι η απάντηση. Για την ακρίβεια ο baby Yoda βρίσκεται στην πίσω πλευρά του χειριστηρίου.

Το χειριστήριο θα είναι συμβατό με την τωρινή γενιά Xbox One, αλλά και με τα επερχόμενα Xbox Series X και Series S. Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί με smartphone αλλά και PC. Οι ανυπόμονοι βέβαια θα χρειαστεί να περιμένουν για να αποκτήσουν το δικό τους. Το νέο special edition χειριστήριο θα κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου, χωρίς να ξέρουμε ακόμα αν θα περάσει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικό και θα έρθει και στην Ευρώπη.

Όπως όλα δείχνουν πάντως, το Xbox Controller σε σχέδιο The Mandalorian θα είναι το τελευταίο περιφερειακό για την τωρινή γενιά κονσολών της Microsoft. Το σχήμα του χειριστηρίου είναι ίδιο με αυτό της τωρινής γενιάς, και όχι με αυτό των Xbox Series X|S, και με τις next-gen κονσόλες να είναι σχεδόν εδώ, είναι λογικό η Microsoft να εστιάσει την προσοχή της σε αυτές από εδώ και πέρα.

Για ακόμα περισσότερα gaming news μείνε συντονισμένος στο Public Blog!