PS5 / Έρχεται με apps Netflix, YouTube, Disney+, Apple TV+ και πολλά ακόμα services!

Περίληψη: Το PS5 (αλλά και το PS4) θα υποδεχτεί το επίσημο app του Apple TV+ ενώ από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας θα υποστηρίζονται και τα Disney+, Netflix, Spotify, Twitch και YouTube.

Η Sony ανακοίνωσε πως το PS5 θα διατεθεί στις 19 Νοεμβρίου μαζί με μια σειρά από ειδικές εφαρμογές για όλες τις γνωστές video και audio streaming πλατφόρμες. Συγκεκριμένα το PS5 θα ρίξει αρκετά το βάρος του και στα των multimedia, αφού η κονσόλα θα είναι έτοιμη να προσφέρει στους fans αρκετές λειτουργίες πέραν του gaming.

Το PS5 (αλλά και το PS4) θα υποδεχτεί το επίσημο app του Apple TV+ ενώ από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας θα υποστηρίζονται και τα Disney+, Netflix, Spotify, Twitch και YouTube. Από εκεί και πέρα θα προστεθούν αργότερα εφαρμογές και για άλλες παρόμοιες υπηρεσίες, όπως το Amazon Prime Video, το MyCanal, το Hulu και το Peacock.

Το κομμάτι των multimedia είναι σε ξεχωριστή ενότητα στο menu του PS5 με στόχο να διευκολύνει τον χρήστη και να μη τον μπερδεύει κατά την πλοήγηση. Παράλληλα με την κονσόλα θα κυκλοφορήσει και ένα νέο Media Remote Control με τα σχετικά πλήκτρα άμεσης πρόσβασης στις παραπάνω υπηρεσίες.

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα gaming news!