Ψάχνεις χριστουγεννιάτικα δώρα για gamers; Πάρε ιδέες!

Περίληψη: Το project χριστουγεννιάτικό δώρο περνάει από το Public! Σήμερα θα δούμε τις καλύτερες επιλογές δώρων για τους gamers της παρέας.

Σίγουρα θα έχεις κι εσύ αγαπημένα πρόσωπα που λατρεύουν το gaming. Τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα λοιπόν, επίλεξε το δώρο τους με βάση το αγαπημένο τους χόμπι. Σε όποια κονσόλα κι αν προτιμούν να παίζουν, στο Public θα βρεις δώρα για όλους. Οι επιλογές ξεκινούν από παιχνίδια και καταλήγουν μέχρι και στις ίδιες τις κονσόλες, γιατί τα αγαπημένα σου πρόσωπα μπορεί να χρειάζονται και αναβάθμιση 😉. Ας εξερευνήσουμε μερικές κορυφαίες ιδέες gaming χριστουγεννιάτικων δώρων για να σε βοηθήσουμε στην επιλογή σου.

Χριστούγεννα παρέα με νέα games

Η Sony και η Microsoft έχουν αυτή τη στιγμή τις δύο ισχυρότερες κονσόλες στην αγορά. Οι «φανατικοί» gamers, λοιπόν, ίσως έχουν ήδη κάνει την αναβάθμιση σε PlayStation 5 ή Xbox Series X|S. Για όσους παίζουν στο PS5, ένα next-gen παιχνίδι που θα απολαύσουν είναι το NBA 2K22, το νούμερο ένα video game για μπάσκετ, το οποίο είναι πιο εξελιγμένο από ποτέ. Από την πλευρά του Xbox, ένας από τους τίτλους που έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και αξίζει να βρίσκεται στη συλλογή κάθε gamer είναι το Forza Horizon 5, ένα από τα πιο διασκεδαστικά racing games των τελευταίων ετών. Ο τρίτος μεγάλος του gaming, η Nintendo, έχει χαράξει το δικό της δρόμο στο χώρο, με το Nintendo Switch, το οποίο προσφέρει διαφορετικές εμπειρίες gaming. Μία από αυτές είναι και το Ring Fit Adventure, το οποίο συνδυάζει gaming με γυμναστική.

Headset = το πιο χρήσιμο δώρο για gamers

Ένας τεράστιος αριθμός παιχνιδιών σήμερα παίζονται online. Γι’ αυτό και το headset είναι απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε gamer. Τι θα έλεγες λοιπόν να αναβαθμίσεις τα περιφερειακά των αγαπημένων σου προσώπων αυτά τα Χριστούγεννα, κάνοντάς τους δώρο ένα κορυφαίο headset; Για την next-gen κονσόλα της Sony δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το επίσημο headset Pulse 3D, το οποίο υποστηρίζει όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά ήχου του PS5. Και για Xbox σου έχουμε πρόταση, μην ανησυχείς. Εδώ σου προτείνουμε να επιλέξεις για δώρο το headset Razer Kaira Χ, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση με το Xbox Series X|S, αλλά παίζει τέλεια και με το PC ή το κινητό.

Χριστουγεννιάτικο δώρο κονσόλα κι όλοι θα ξετρελαθούν

Η απόλυτη επιλογή δώρου, βέβαια, για κάποιον που δεν έχει ακόμα την κονσόλα που θέλει, είναι να του την χαρίσεις εσύ αυτές τις γιορτές. Σκέψου μόνο την αντίδραση των αγαπημένων σου ανθρώπων μόλις ανοίξουν το δώρο τους και καταλάβουν ότι κάτω από το περιτύλιγμα κρύβεται το Xbox Series S ή το Nintendo Switch! Η έκφρασή τους φανταζόμαστε ότι θα είναι κάπως έτσι: 🤯

Μην το καθυστερείς άλλο! Επισκέψου του Public.gr ή το κοντινότερο κατάστημα Public για να ανακαλύψεις τα καλύτερα gaming δώρα της φετινής εορταστικής περιόδου.