Τώρα το Nintendo Switch σε ακόμη πιο προσιτή τιμή

Περίληψη: Ναι σωστά διάβασες! Το Nintendo Switch γίνεται δικό σου σε ακόμα χαμηλότερη τιμή και στις δυο εκδόσεις του. Δες όλες τις λεπτομέριες παρακάτω.

Η Nintendo επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων ημερών και ανακοίνωσε επίσημα την πτώση τιμής για την κονσόλα Nintendo Switch. Έτσι, από σήμερα μπορείτε να κάνετε δική σας την νεότερη έκδοση του συστήματος, σε ακόμη πιο προσιτή τιμή. Το Nintendo Switch 2019 Edition είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά από τα €319 στις δύο εκδόσεις του. Η πρώτη από αυτές είναι με τα έγχρωμα (μπλε, κόκκινο) Joy-Con Controllers και μπορείτε να την αποκτήσετε από εδώ. Η δεύτερη είναι αυτή με τα γκρι Joy-Con Controllers και μπορείτε να την αποκτήσετε από εδώ. Για όσους θέλουν να συνδυάσουν την αγορά τους με το NBA 2K22, το νεότερο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς basketball videogames, το Public έχει μια ειδική προσφορά που περιλαμβάνει την κονσόλα Red/Neon και τον τίτλο της 2K Sports και μπορείτε να το αποκτήσετε από εδώ.

Αν, τώρα, δεν είχατε κονσόλα Nintendo Switch και θέλετε να αποκτήσετε μαζί με τη νέα κονσόλα και μερικά παιχνίδια, μπορείτε να βρείτε την πληρέστερη γκάμα τίτλων τόσο στα καταστήματα Public, όσο και στο Public.gr.

Υπενθυμίζεται πως στις 8 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει και η έκδοση της κονσόλας με την οθόνη OLED. Αν ενδιαφέρεστε για εκείνη, δεν έχετε παρά να κάνετε προ-παραγγελία με ένα click εδώ για να την πάρετε στα χέρια σας το συντομότερο δυνατόν.