35 χρόνια Super Mario Bros / Νέα games, κονσόλα και Game & Watch!

Περίληψη: Πέρασαν τρεις (και μισή) δεκαετίες από την πρώτη εμφάνιση του Super Mario Bros. στην αγορά και η Nintendo ανακοίνωσε όλες τις σχετικές μελλοντικές κυκλοφορίες της. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά!

Η Nintendo ανακοίνωσε μέσω ενός έκτακτου Nintendo Direct τα πλάνα της για τον εορτασμό των 35 ετών από την πρώτη εμφάνιση του Super Mario Bros. στην αγορά. H πιο σημαντική κυκλοφορία που αποκαλύφθηκε ήταν το Super Mario 3D All-Stars, ένα πακέτο με τα Super Mario 64, Super Mario Sunshine και Super Mario Galaxy που θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 18 Σεπτεμβρίου.

Video Duration
2:02


Στις 16 Οκτωβρίου έρχεται η ώρα να συνδυάσετε ένα κανονικό παιχνίδι καρτ με πίστες που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι σας και με διάφορες επιλογές διαμόρφωσης. Το Mario Kart Live: Home Circuit θα προσφέρει διασκέδαση για έως και 4 παίκτες σε τοπικό επίπεδο και μπορείτε να δείτε πως λειτουργεί, μέσα από το παρακάτω video.

Video Duration
1:48


Στις 13 Νοεμβρίου η Nintendo προγραμματίζει να ρίξει στην αγορά και ένα συλλεκτικό Game & Watch. Γνωρίστε το μέσα από το παρακάτω video:

Video Duration
0:58


Στις 12 Φεβρουαρίου 2021 έρχεται η ώρα για το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury για το Nintendo Switch, όπου οι παίκτες θα κληθούν να χρησιμοποιήσουν διάφορα power ups σε ένα ιδιαίτερο co-op περιβάλλον.

Video Duration
2:05


Για περισσότερα gaming news μείνε συντονισμένος στο Public Blog!