Αναβάλλεται η κυκλοφορία του The Last Of Us II!

Περίληψη: «Σε επίπεδο logistics η παγκόσμια κρίση μάς αποτρέπει από το να προσφέρουμε την μοναδική αυτή εμπειρία», σημείωσε σε δήλωσή της η Sony

Ο κορονοϊός «χτυπάει» και μια από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες του 2020, αφού Sony και Naughty Dog ανακοίνωσαν χθες αργά το βράδυ πως ο πολύ-αναμενόμενος τίτλος δεν θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαϊου. «Σε επίπεδο logistics η παγκόσμια κρίση μάς αποτρέπει από το να προσφέρουμε την μοναδική αυτή εμπειρία», σημείωσε σε δήλωσή της η Sony ενώ ανακοίνωσε παρόμοια αναβολή και για το Iron Man VR.

H Naughty Dog συμπλήρωσε στη δήλωσή της πως «η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε είναι πέραν κάθε ελέγχου και δεν θα μπορούσαμε να λανσάρουμε το The Last of Us: Part II όπως θα θέλαμε. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει παντού την ίδια στιγμή και πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι θα μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση σε αυτό. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως πρέπει να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του. Ελπίζουμε ότι η καθυστέρηση δεν θα είναι μεγάλη και θα σας ενημερώσουμε περαιτέρω με νέα ανακοίνωση».

Υπενθυμίζεται πως το The Last Of Us: Part II γνωρίζει δεύτερη καθυστέρηση, αφού ήταν προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο του 2020. Ωστόσο τον Οκτώβριο ανακοινώθηκε η μετάθεση της κυκλοφορίας του για τις 29 Μαΐου. Πλέον πρέπει να περιμένουμε κι άλλες εξελίξεις που ίσως αγγίξουν και άλλες σημαντικές κυκλοφορίες του 2020!

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα νεότερα!