Ανακοινώθηκαν remakes για Pokémon Diamond and Pearl & Pokémon Legends: Arceus!

Περίληψη: Το πρόσφατο online event της Pokémon Company έκρυβε πολλά και σημαντικά νέα. Τι μάθαμε για τα Pokémon Brilliant Diamond & Pokémon Shining Pearl;

Μια πληθώρα νέων έκρυβαν οι ανακοινώσεις που έκανε η Pokémon Company τις τελευταίες ημέρες μέσω ενός σχετικού online event. Σε πρώτη φάση τα δύο κλασικά games Pokémon Brilliant Diamond και Pokémon Shining Pearl θα εμφανιστούν το 2021, διατηρώντας την αισθητική των αρχικών games, εμπλουτίζοντάς τα έτσι ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στα σημερινά δεδομένα της αγοράς.

Video Duration
1:32


Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 3 starter Pokémon, τα Turtwig, Chimchar και Piplup ενώ τα Legendary Pokémon θα είναι τα Dialga και Palkia. Οι δύο νέοι τίτλοι αναπτύσσονται από την ILCA, το studio πίσω από το Pokémon Home, με τους Yuichi Ueda και Junichi Masuda να επιβλέπουν το project. Τα δύο αρχικά games κυκλοφόρησαν το 2006 στην Ιαπωνία και σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη το 2007 για το Nintendo DS.

Video Duration
2:11


Η δεύτερη σημαντική ανακοίνωση ήταν το Pokémon Legends: Arceus, ένα open world παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch το 2022. Τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα στην περιοχή Sinnoh και οι εκπαιδευτές θυμίζουν κάτι από τους αντίστοιχους που έχουμε δει στα Diamond and Pearl. O Arceus θα είναι ένα πολύ σημαντικό πλάσμα στο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να ξέρουμε ακόμη πολλά περισσότερα.

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα Pokémon news!