«Βόμβα» από Bethesda: Ανακοινώθηκε νέο Indiana Jones game!

Περίληψη: Το παιχνίδι ετοιμάζεται από την Machine Games ενώ επικεφαλής του project είναι το Todd Howard. Τι ξέρουμε ως τώρα;

Χωρίς κάποια ένδειξη ή... διαρροή η Bethesda κατάφερε να κρατήσει μυστικό μέχρι και χθες αργά το απόγευμα το νέο της Indiana Jones videogame. Ο τίτλος ανακοινώθηκε στα ξαφνικά μέσα από ένα σύντομο teaser ενώ, λίγο μετά την ανακοίνωση, η εταιρεία επανήλθε με κάποιες (λίγες) έξτρα πληροφορίες. Το παιχνίδι ετοιμάζεται από την Machine Games, ενώ επικεφαλής του project είναι το Todd Howard.

 


Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για κυκλοφορία ή formats ενώ η ίδια η Bethesda λέει ότι έχουμε ακόμη καιρό μέχρι να γίνει η πλήρης αποκάλυψη. Φέτος η Lucasfilm θα γιορτάσει τα 40 χρόνια από την πρεμιέρα του Indiana Jones Raiders of the Lost Ark και ίσως κάπου εκεί μάθουμε περισσότερα.

Το πιο πρόσφατο Indiana Jones videogame κυκλοφόρησε το 2009 και ήταν το Indiana Jones and the Staff of Kings για τα PS2, Wii, Nintendo DS και PSP. Ήταν μάλιστα προγραμματισμένο να βγει το 2008 και σε PS3 και Xbox 360 αλλά το project ακυρώθηκε.

Η Machine Games είναι το στούντιο πίσω από το Wolfenstein: Youngblood και μένει πλέον να δούμε πώς θα διαχειριστεί η Bethesda το παιχνίδι, με δεδομένο πλέον ότι και το studio αλλά και η ίδια ανήκουν στην Microsoft.

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα νεότερα!